![]() |
#1 |
![]() `Sümerlerde türbanı fahişeler takardı´ diyerek büyük tepki toplayan CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, seri baskınlarını sürdürüyor.
TBMM'de yeni açılan ikinci kuaförü "türbanlılar için açıldı" diyerek basan, geçen hafta da mahallesindeki bir evde fazla kalabalık olunca "ayin yapılıyor" diye baskın yapan Arıtman bu sefer tongaya bastı. Muzip bir vatandaşın ihbarı üzerine önceki gece yanına bazı medya mensuplarını ve CHP'li milletvekillerini alarak Cinnah yokuşundaki bir villayı basan Arıtman, karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu. Kukuletalı, özel siyah giysili adamların bir çeşit ayin yaptığını gören Arıtman "Sizi gidi mürteciler. Artık Cinnah'a kadar çıktınız demek. Şimdi göstereceğim size yobazlar. Haaayt, savulun ulen!" diyerek ortaya atıldı ve başkan konumunda gözüken adama tokat atarak bir hamlede kukuletasını çıkardı. Ancak karşısında kocası Yetkin Arıtman'ın simasını gören Bayan Canan utancından ne diyeceğini şaşırdı. Kocasının "Hayrola Canan. Tanımadın mı, ben senin kocan. Bu ne şiddet, bu ne heyecan. Burası irtica yuvası değil Mason Locası. Biz irticai değil laikliğe uygun ayin yapıyoruz. Ancak ayinimize bayan girince gıcık kapıyoruz. Sahi, ne işin var burada? Buraya değil bir kadın dişi sinek bile giremez. Şimdi yanındakilerle beraber çabuk ayinimizi terk et." diye fırça atmasından sonra locadan apar-topar ayrılan Arıtman, çıkışta gazetecilere "N'olursunuz bu durumu yazmayın. Karizmamı çizdirmeyin. Yuvamı bozmayın. Beni milletvekilliğimden etmeyin. Söz, sizin için daha sonra çok güzel irticai baskınlar düzenleyeceğim." diye yalvardı. Ancak şimdi okuduğunuz üzere araştırmacı-karıştırmacı muhabirimiz Alemdar Haberdar, haber kaynaklarından gelen bilgiyi sizler için haberleştirdi. (Rıfat Yörük - habervaktim / Mizah)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|