Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Seçenekler

Alt 03-07-2008, 21:22   #1
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Türk milletinin kökünü kazımak istiyorlar, her aileden 3 çocuk istiyorum..
Türk milletinin kökünü kazımak istiyorlar, her aileden 3 çocuk istiyorum
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kara harekatının ardından gündeme gelen af söylentilerine Uşak'tan kesin cevap verdi.

Erdoğan, devletin katili affetme yetkisine sahip olamadığını vurguladı, "Af yok. Suç işleyen cezasını çeker." dedi.

Bir dizi etkinlikte bulunmak üzere Uşak'a gelen Başbakan Erdoğan, Cuma namazını Ulucami'de kıldı Ardından Başbakanlık otobüsünün üzerinden vatandaşa kısa bir konuşma yapan Erdoğan, ekonomide iyileşmeyi rakamlarla anlattı. İktidara geldiklerinde IMF"ye olan borcun 23.5 milyar dolardan 6.9 milyar dolara indiğini kaydetti. 290 bin konut yaptıklarını bildiren Başbakan, bunların kaymak tabası için değil yapılmadığını, orta ve dar gelirliler için inşa edildiğini dile getirdi. Sosyal yardımların eleştirilmesine tepki gösteren Erdoğan, "Bakıyorum televizyonlara nerden vuracağız diye bağırıyorlar. Halka sadaka dağıtılıyor hale getiriyor diyorlar. Bunlar yapamadıklarını gelip nasıl gölgeleriz diyorlar. Fakir fukara AK Partiyle mi oldu. Bunlar zaten vardı, ayıptır. Anayasa TC demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti diyor."diye konuştu. Erdoğan her yıl masaların üzerine ücretsiz kitap konulmasının 'sadaka' diye yorumlanmasına karşı çıktı.

Erdoğan'ın konuşması esnasında kendisini dinleyen kalabalıktan bir kişinin 'Af yok mu?' demesi üzerine Erdoğan şunları söyledi: "Af yok. Suç işleyen cezasını çeker. Devlet katili affetme yetkisine sahip değildir. Katili affetme yetkisi aslında maktülün varislerine aittir Öyle olması lazım. Hukukçu burda. Yanlışlık, haksızlık olur, zulüm olur. Böyle bir yetkimiz yok. Böyle bir kanun çıktığınızda en büyük zulmü yapmış olursun. Katilse cezasını çekecek.

Allah'ın yarattığı bir kula biz öyle bir zulüm yapamayız. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevmeyi biliriz."

BAŞBAKAN ERDOĞAN, HER AİLENİN 3 ÇOCUK SAHİBİ OLMASINI İSTEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde Dünya Kadınlar Günü kutlama programına katılarak bir konuşma yaptı. Kadını baş tacı yapmak için var güçleri ile çalıştıklarını, önümüzdeki yerel seçimde de kadınların ön plana çıkmasını istediklerini belirten Başbakan Erdoğan, her ailenin en az 3 çocuk yetiştirmesini talep etti.

Almanya eski Başbakanı Shröder'in 'Nüfusumuz yaşlanıyor. Başka ülkelerden genç nüfus ithal etmeye başlayacağız' dediğini anlatan Erdoğan, çocuk yapmayı ihmal ettiği için Batı dünyasının şu anda ağladığını ifade etti.

Türkiye'nin ne zaman yaşlanacağı konusunda bir araştırma yaptırdıklarını, 2030 yılında nüfusumuzun büyük çoğunluğunun 60 yaşın üstünde olacağını öğrendiklerini belirten Başbakan, bu genç nüfusu aynen korumamız gerektiğini, insan unsurunun çok önemli olduğunu ifade etti.

Nüfusunuzun böyle devam etmesi için her ailenin 3 çocuk sahibi olması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Çocuk berekettir. Benim 4 tane çocuğum vardı. Keşke daha fazla olsaydı. Ben öyle zengin bir ailenin çocuğu olarak doğmadım. Simit sattım, su sattım, şeker sattım. 1974'ten belediye başkanı olduğum ana kadar işçi olarak çalıştım. Çocuklar hep bereketiyle geldi." ifadelerini kullandı.

Erdal Şen
07 Mart 2008, Cuma
ZAMAN

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-08-2008, 02:42   #2
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart Türk milletinin kökünü kazımak istiyorlar, her aileden 3 çocuk istiyorum..
vermezsin hortumluyor derler verirsin sadaka derler. yok arkadaş bu insanoğlu nankör
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2008, 16:09   #3
Kullanıcı Adı
4AkSaadet
Saadet PartiLi oLarak bu konuşmayı destekLiyoruz...

Her aiLe 3 cocuk doğurmaLı..

AB'ye girersek vizesiz geçişde başLar.. Avrupa'yı Türk yaparız basit bir pLan ve düşünce iLe inş. :
4AkSaadet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2008, 19:04   #4
Kullanıcı Adı
maviinsan
30 sene sonra Türkiye'nin nüfusu 100 milyona dayanacak.

Eğer genç nüfusumuzu devam ettirirsek ve avrupa birliğine gireersek 100 milyonluk Türkiye yaşlı Avrupayı napar bir düşünün :D
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2008, 19:10   #5
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Nesepsizliği aşılayanlara, Türklüğü dejenere etmenin takiyyesi cinsellik dersleri yayınlayan gazetelere inat , köksüzlerin ülkemizdeki kök salmasına karşı en az 3 çocuk
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2008, 20:03   #6
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
biz silinsek bile (hoş zor ya) izimiz kalır...
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil