|  | 
|  03-22-2008, 01:00 | #1 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... Adamın biri  kitapcıya gider ve tezgahtara: - "Evin reisi erkektir adlı kitap var mı?" diye sorar. Tezgahtar cevap verir : - "Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz." 
   | |
|   |   | 
|  | 
| Sayfayı E-Mail olarak gönder | 
|  03-22-2008, 01:02 | #2 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... Bunun 'kadın' versiyonunu duyguseli koymuştu :D kadından reis olmaz :D | |
|   | 
|  03-22-2008, 01:06 | #3 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... duygu şaka etmiş....anlamadınmı... ...hüdaverdi ...sen hafızkardeşler.net giriyormusun | |
|   |   | 
|  03-22-2008, 01:12 | #4 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... Şimdi anladım :D Yok girmiyorum öyle bir siteye ilk defa duydum hayırdır :o | |
|   | 
|  03-22-2008, 01:46 | #5 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... hüdaverdi...ismini görünce sen sandım.... yeni üyeydide... | |
|   |   | 
|  03-22-2008, 01:50 | #6 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... Yok ben değilim,başka bir siteye üye olurken ya eski nickimi yada başka sürekli kulllandığım bir nickimi kullanırım -ki her önüme gelen siteye üye olanalrdan değilim-   Hüdaverdi nickini ilk defa burda kullandım ;) | |
|   | 
|  03-22-2008, 01:52 | #7 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... Tezgahtarın bayan olduğu nasıl da belli oluyor. (: Ama ben de evin gerçek reisinin, güncel ifadesiyle "derin devletinin" bayan olduğunu düşünüyorum. (: | |
|   |   | 
|  03-22-2008, 01:53 | #8 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... o önüne gelen site değil...gayet hoş ve hafızların buluşma noktası adı altında kurulmuştur.. gayet saygın bir sitedir... ve bende oraya üyeysem önüne gelen bir site değildir.... | |
|   |   | 
|  03-22-2008, 01:57 | #9 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... Benim önüme gelen demek istedim. 'dandik abuk subuk' site demedim ki :o Bir site önüme geliyorsa demek ki başarılıdır o site ama her siteye üye olmadığımı belirttim :-* Yanlış anlamışsın. | |
|   | 
|  03-22-2008, 02:02 | #10 | 
|  baylar kızmasın....ama gerçekler... anladım...ama boşver asbiyim.... ablamın sitesine laf attın... gece gece sinirlendirme ablayı.... :D zaten resim koymamışsın sinirliyim...  | |
|   |   | 
|  | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| 
 |  |