![]() |
#1 |
![]() BAYKAL YİNE GERDİ ![]() Baykal'dan şok çıkış ! Çankaya Köşkü'nde düzenlenen yasama-yürütme-yargı zirvesi ile ilgili açıklama yapan Deniz Baykal, "Kuvvetler ayrılğı ilkesine aykırı oldu" dedi. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısından sonra açıklamalarda bulunan Deniz Baykal, düzenlenen yemekli toplantının kuvvetler ayrılğı ilkesine aykırı olduğunu savundu. "Anayasa açısından sakıncalı bir durum" diyen Baykal, bu durumun Anayasa'nın ruhuna aykırı olduğunu belirtti. Baykal, Cumhurbaşkanı Gül'ün yargı ile iktidarı yakınlaştırmaya çalıştığını savundu. samanyoluhaber
![]() Konu ishakyilmaz tarafından (01-22-2009 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yanlış yolda olabilir,ama biz doğru bildiğimizi yapalım. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() dennis BayKel .. dünyanın en dönek adamı..dennis baykel.. Lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim yorumlarımız forum ve ahlak kurallarına uygun olsun !..... Konu Gölge tarafından (01-21-2009 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() [quote=themither!;496531]dennis BayKel ..
dünyanın en dönek adamı..dennis baykel.. quote] terbiyeni takın kardeşim... herkes kendisine yakışanı yapar sana yakışan küfür müdür ![]() baykıl efendi hata yapıyor olabilir bu senin ona küfretmen anlamına gelmiyor ki... uyarılman lazım kardeş.. Konu Gölge tarafından (01-21-2009 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() gerçekten de bu baykıla ne kadar da teşekkür etsek azdır...
yine oylarımızı yükseltecek... dünyada eşi benzeri yok çünkü bütün muhalefetler iktidarı güçleştirirken baykal muhalefeti zayıflatıp iktidarı güçlendiriyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hem o ne laf öyle yok kuvvetler ayrılığına tersmiş...biz onların kuvvetler ayrılığına tamamen uydukları dönemde(!) içine girdikleri birlikteliği de gördük elhamdülillah...
zaten kuvvetler ayrılığının mantığı kuvvetlerin birbirleri ile olan güçlü kaynaşmasından gelir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bay-kıl :D güzel benzetme. Aslında bu adamın söylediklerine yorum yapmak bile gereksiz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Baykal, Cumhurbaşkanı Gül'ün yargı ile iktidarı yakınlaştırmaya çalıştığını savundu.
Neden bu korku acep?.. YARGI CHPnin elinde olduğundan mı yoksa?.. Benim oyuncağımı benim elimden alıyor yasak bu tabrinden başka bir şey gibi gelmiyor bu bana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|