![]() |
#1 |
![]() İslam aleminin ramazan ayını tebrik eden İngiliz din öğreticisi, arkadaşları ile birlikte tatil süresince sokakta dolaşırken oruç tutan Müslümanlara saygısızlık etmemek için göz önünde sıvı ve katı gıda yemeyeceklerini açıkladı. İngiltere'nin Essex şehri Katolik Lisesi'nde 'Hristiyan öğretisi' öğretmenliği yapan Tony Labadiex, bir haftalık tatile geldikleri Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde, tatil süresince Müslümanların Ramazan ayında tuttukları oruca saygılı olacaklarını ifade etti. 13 Eylül'de Ramazan ayının başlaması ile birlikte Essex şehrinde Müslüman 6 arkaşına tebrik mesajı çekerek telefonla aradığını belirten Tony Labadiex, geleceğinin barış ve sevgi dolu dünyasını dinlerarası diyalog ve kardeşliğin pekişmesinden geçtiğini söyledi. (Cihan Haber Ajansı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yani bravo diyorum geçen cumartesi beyazıt'a gittim ve bütün lokantalar neredeyse doluydu dedim ki bunlar belki turisttir ama değillerdi ve ben turistlerin günahını almışım baksanıza....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ehh 10. cumhurbaşkanının halkın gözünün içine baka baka su içtiğini düşünürsek çok normal sıradan halkın lokantaları doldurması.....gerçi kimse oruç tutmak zorunda değil herkesin paşa gönlü bilir....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet o onun saygisini edebini kulturunu yansitir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |