![]() |
#1 |
![]() ![]() Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında, 13 Mayıs'ta oynanacak Fortis Türkiye Kupası Finali'ni ekranlara getirecek olan yayıncı kuruluş belli oldu Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında, 13 Mayıs'ta oynanacak Fortis Türkiye Kupası Finali Show TV'den ekrana gelecek. Sezonu çifte kupayla tamamlamayı hedefleyen Beşiktaş ile 26 yıldır kupaya hasret olan Fenerbahçe'yi İzmir'de karşı karşıya getirecek maç, 20.00'de başlayacak. Karşılaşma ShowTürk'ten de naklen yayınlanacak. ![]() Gazeteport
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() o maçı seninle birlikte izlemek isterdim meçhul kardeşim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İşte budur be
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bunlar da yayın yapamıyor ki yaaa gol oluyor adam bağıramıyor ne biçim iştir yaaa...
Show uefa maçlarını verrken insanı bezdiriyor yaa biz gol etınca sanki gol pozisyonuna giriyoruz bağıramıyor insanı çoşturamıyor... Ama bide Star' ın yayınlarına bakın nasıl da insanı çoşturuyolar... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Show beceremiyor bu işleri ama işte alıyorlar.... maç zevklide olsa bi tat alamıyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Star Tv'de sadece Uğur Meleke süper ,mesela dün akşamki maçtaki spikere uyuz oldum önceki akşamdakı de aynıydı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Evet show da maç izlenmiyor ya.
Maç deyince star olucak ve Ertem Şener. Onun gibi güzel anlatan tanımam. ![]() Ne yapalım mecburen showa kitlenicez..Kupa bizim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|