![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() Gökmen abi izinsiz çizdiğim için inş. darılmazsın ![]() ![]()
![]() Konu Seyyah tarafından (05-20-2009 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() abi + limitim dolmus
![]() müthiş çizmişsin eline sağlık ![]() Yanına bir de orjinalini koysan güzel olurdu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sen koysana ya ben anlamam
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() banada söz verilmişti bilemiyorum yani
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Abi karükatür tarzı oldu ya ondan dedim. Benimde imgesel-figür calısmam lazımdı dedim Ya Allah
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Muhteşem
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çok güzel Turkuas resim bayağı sade olmuş ve çok fazla önemsiz çizimler yok sadece arkadaki ağaç çok belirgin olmuş biraz soldur tonlarını sanki ağaç Gökmen beyin yüzüne yaslanmış vede omuzlarına binmiş gibi ağacın altındaki yeşilliğede gerek yoktu imgesel çalışmalara ağırlık ver başarılar... Not:Resimlerinide karikatürize çizme olduğu gibi çizmeye çalış...Ayrıca perspektifde çok başarılı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hocam figür çok fazlaydı yoruldum tonlamada yanlışlar oldu
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sevgili Turkuas imgesel çalışmalar yeteneğini geliştirir el alışkanlığı daha fazla olur karışık olur biraz ama tabiiki biraz yorulman lazım resim çizmek kolay değil yani sabırlı olmanda gerek...Birde sınavda neden şiir sorsunlarki bunu anlayamadım Güzel Sanatlara bir çok öğrenci çalıştırdım çoğuda kazandı imgesel çizimlerden dolayı başarılı oldular ama onlara şiir sorulmadı...Bunu biraz açıklarmısın merak ettim gerçekten...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|