Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Beşiktaş (BJK) Siyaset Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-23-2009, 03:06   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Bir yılın emeği var
Derbi için futbolcularıyla toplantı yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, "Zirve için çok alın teri döktünüz. Hedefe iki maç kala emeklerin boşa gitmesine izin vermeyin"dedi

Süper Lig'de Galatasaray ile yarın kaderini belirleyecek bir maç oynayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, futbolcularını motive edebilmek için yoğun çaba harcıyor. Şampiyonluğa ulaşabilmek için sarı-kırmızılı takımdan 3 puan almak zorunda olan Denizli, dünkü idman öncesi futbolcularıyla ayak üstü bir toplantı yaptı. Bu sezon ligde derbi maçların hiçbirinde yüzü gülmeyen takımının, şampiyonluğu istiyorsa şanssızlığa son vermesi gerektiğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcının, "Size her zaman güvendim. Galatasaray maçını da kazanacağınıza inanıyorum. Her birinizin şampiyonluğu ne kadar çok istediğinizi görüyorum. Sadece şunu hatırlamanızı istiyorum, ligde bu noktaya gelebilmek için sezon başından beri çok ter döktünüz. Şimdi hedefe ulaşmaya 2 maç kalmışken bu emeklerin boşa gitmesine izin vermeyin. Şimdiye kadar güvenimi hiç boşa çıkarmadınız. Bundan sonra da çıkarmayacağınızı biliyorum" dediği öğrenildi.

UNUTAMAYACAKSINIZ!
Futbolcularına, Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra İzmir'de otelde düzenlenen eğlencede söylediği sözleri de hatırlatan Mustafa Denizli'nin, "Size İzmir'de, 'Asıl eğlenceyi şampiyonluğu kazandıktan sonra yapacağız' demiştim. Eğer ligde son iki maçımızdan da alnımızın akıyla çıkarsak hayatınız boyunca unutamayacağınız bir kutlama yapacağızsözünü verdiği bildirildi. Bu arada kurt hocanın, idman sonrası takıma akşama kadar izin verdiği ve herkesin saat 23.00'te Hyatt Regency Otel'de olmasını istediği kaydedildi."

Sabah

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)