![]() |
#1 |
![]() ![]() bugün o meşhur dizimin sezon finaline öyle bi kaptırmışım ki kendimi,her şeyi silip atmışım aklımdan dizi boyunca... ne sahnelerdi onlar öyle.. düşündüren.. insanlar ne acılar yaşamış bu ülke için dedirten..! yaşanamamış duygular.. yitirilen kişiler.. ve her şeye rağmen ayakta durmaya çalışan AŞK.. her şey insana dair bu hayatta.. her şey insanların çevresinde dönüp duruyor.. acılar,mutluluklar,gülümsemeler,pişmanlıklar,hayal kırıklıkları.. Her Şey.. yaşarken farkında olmadığımız bazı şeyler ,izlerken üçüncü kişiler olarak dışarıdan ne kadar çok ilgimizi çekiyor..Tuhaf.. *** bir de şöyle bir şey geçti aklımdan .. hani dizilerde ,filmlerde oluyor ya.. biri giderken ve diğeri arkasından öylece bakarken.. bir anda yavaşlıyor her şey,son bakışlar atılıyor karşılıklı ya.. sonra arkada bir de güzel fon müziği.. gerçek hayatta da böyle olsa keşke.. bazı an'lar yaşarken onları ,dursa zaman..Tam o an'da DURSA ZAMAN.. sindire sindire yaşasak o AN'LARI.. SONRA duruma uygun bir de müzik çalsa arkadan.. daha mı içli insanlar oluruz acaba..daha mı çok farkına varırız duygularımızın.. BİLMİYORUM ki ben nasıl oLur??sADECe öyle bir geçirdim içimden işte.. buruğum ben sadece.. hayata karşı biraz buruğum.. ondan sanırım bu şekilde yaşama arzum hayatı.. hızlı olmuyor,bari yavaş olsun çabası.. belki daha az acıtır diye böylesi.. *
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() PAYLASIMIN ICIN TESEKURLER
|
|
![]() |