![]() |
#1 |
![]() (LEVENT KIRCA'NIN ESPRİLERİ BİLE BUNDAN DAHA EVLA OLSA GEREK)
Zonguldak'ta, AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Avukat Pelin Aydemir Erdem, `Kürt Açılımı Projesi'yle memleketin düştüğü mevcut durumu kabullenemediğini belirterek partisinden istifa etti. VİCDANIM RAHAT DEĞİL Devrek İlçesi'nde avukatlık yapan Pelin Aydemir Erdem, AK Parti Devrek İlçe Başkanlığı'na sunduğu istifa dilekçesinde, şöyle dedi:"Kürt Açılımı' adı altında memleketin düştüğü mevcut durumu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kabullenemiyorum. Mevcut durumda yapılan hataların vebalini vicdanen taşıyamayacağımdan AK Parti üyeliğinden ve İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ediyorum." en son haber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() vuuuuuuu Ak parti zonguldak devrek ilçe yönetim kurulu üyesi
tavşanın suyunun suyu istifa etmiş ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O kadar çok üzüldüm ki ağlamaktan göz yaşlarım kurudu.Tek kelime ile rezalet diyorum başkada birşey demiyorum.Kadın gündeme gelmek için partimizin ismini kulanmaktadır.Ha bu şimdi istifa etti ya,AK Partililer yas tutmaya başlar.Ayrıca Başbakanımız İran'dan telefon etmiş,sakın ha demiş bu kadın önemli biri istifasını kabul etmeyiniz..Allah sana akıl fikir versin,avukat oldun olmasınada,bir türlü adam olmayı beceremedin!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya yapmayın arkadaşlar bu bizim için çoooooook büyüüüükk bir kayıp...
önümüzde seçimler var biz bu avukat hanım olmadan barajı bilenn aşamayız ben size söyliyim... biz ne yapıp edip bu avkatın vicdanın rahhatlattıralım.... ( maşallah avukat hanımda öyle bir istifa dilekçesi yazmışki sanki kürd açılımı genel kordinatörü mübarek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok da dikkate alınması gereken bişey değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Giden gitmiştir , gittiği gün bitmiştir. Biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Giden gitmiştir olayı değil.Şimdi bu kadının görüşünden dolayı Akp'yi sorumlu tutçaklar.Bu forumun altındaki yazıyı lütfen hatırlayalım mesela.Üzülecek bir şey insanları o kadar kin bürümüşkü doğululara bu hallere geldik.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|