![]() |
#1 |
![]() -saLLandık mı -yooo ![]() -ay deprem oLuyo -yok kızım bişe oLmuo -ya secaattin maL mısın aramızda 500km var!! -burda olmuyo die dedim di ben -sende hissettin mi -hissettim bidenemm hissediyorum ![]() -haLa devam ediyo -evet evet hissediyorum -vAllahi sallanıyoruz -ne? ne sallanması, ne diyosun -sen neden bahsediyosun -eeü sallanıyoruz dedim bende -deprem oluyo -tamam dur sakin ol -hissediyo mu orasıda -evet evet -hala devam ediyooo -yüce rabbım sınırsız titreşim atıyo vallaa ![]() - tööbe ya mal mısın oğlum engelle istersen -ayy -ne ayy -saLLanıyoruzz ayay -kim o yaa ne diyon -ay saLLanıyoruz sürekLii ay durmuyoo -kim uLan o ver adresini ver ![]() - -aaa iyice siniri çıktı ama bu titreşim oLayının -deprem oLuyo burda -burda da bazen oLuyo yaa -yok şimdi deprem oLuyo -inanmam bi cam aç bakıyım -saf !! -ne? ne kızım aLLaLA !! -ay saLLandık ![]() - dur bunna iLgiLi bi smiLe var kuLLanırsın :zeLzeLe: - ay saoL ![]() -tmam panik yapma -ok yapmam -aha bizim duvar çöktü vAllahii -ok yazdıkLarım geLiyo mu -geLiyo geLiyoo -iyi misin iyiyimde ay doLapda devriLdii ay ay -tamamda sizin eLektirik niye gitmedi haLa -ya diaLog devam etsin diye -he tamam ![]() - ![]() ![]() ![]() -öLdün mü ![]() - ![]() ![]() ![]() -düştü heralde
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() deprem oluyo
-tamam dur sakin ol -hissediyo mu orasıda -evet evet -hala devam ediyooo -yüce Rabbım sınırsız titreşim atıyo vallaa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() deprem oluyo
-tamam dur sakin ol -hissediyo mu orasıda -evet evet -hala devam ediyooo -yüce Rabbım sınırsız titreşim atıyo vallaa Bu güzeldi gerçekten. :D :D :D Yüca rabbim sınırsız titreşim atıyo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() -ay saLLandık ![]() - dur bunna iLgiLi bi smiLe var kuLLanırsın :zeLzeLe: - ay saoL ![]() -tmam panik yapma -ok yapmam -aha bizim duvar çöktü vAllahii -ok yazdıkLarım geLiyo mu -geLiyo geLiyoo -iyi misin iyiyimde ay doLapda devriLdii ay ay -tamamda sizin eLektirik niye gitmedi haLa -ya diaLog devam etsin diye -he tamam ![]() - ![]() ![]() ![]() -öLdün mü ![]() - ![]() ![]() ![]() -düştü heralde Buna çok tebessüm ettim,Rabb'imde seni ahirette böyle memnun etsin Duyguseli.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|