Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-23-2007, 12:04   #1
Kullanıcı Adı
akzeinebu
Standart **SON DAKİKA** KAYIP ASKERLER TELEVİZYONDA GÖRÜNTÜLENECEK!!
Hakkari'de yaşanan hain pusu sonrası kaçırılan 8 askerin görüntülerinin yayınlanacağı iddia edildi. Nerede mi?

Terör örgütü PKK kaçırdığını öne sürdüğü askerlerin, görüntülerini bugün 14:00'de yayınlayacağı iddia ediliyor.
Görüntülerin PKK'nın yayın organı olarak bilinen Roj Tv'de yayınlanması bekleniyor.

akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-23-2007, 12:06   #2
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Adi köpekler!!!

Şuan içimden geçenleri bi yazabilsem.
Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 12:16   #3
Kullanıcı Adı
Feride
ne desek boş bunlar için. insanlıktan çıkmışlar adeta
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 12:26   #4
Kullanıcı Adı
akgulrafet
ALLAH BELALARINI VERSİN TÜMÜNÜN ELİM KOLUM BAĞLI OTURMAKTAN SIKILDIM.DAYAN MEHMEDİM AZ KALDI ALACAĞAZ SİZİ ONLARIN ELİNDEN.OF OF OF
akgulrafet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 12:29   #5
Kullanıcı Adı
Feride
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK terör örgütünün 12 askerimizi şehit ettiği baskında PKK'nın kaçırdığı Ağrı Patnoslu İlhami Demir'in ailesinde sessiz bir bekleyiş var. Baba Rebiğ Demir, oğlunun kaçırılma olayını Roj TV'den öğrendiğini söyleyerek devlete sitem etti. Baba Demir, "Roj TV'den arayarak oğlumun ellerinde, sağlık durumunun iyi olduğu ve merak etmemem istendi. Ben oğlumun bu haberini onların televizyondan değil, devletimizden duymak isterdim. Biz o oğlumuzu devlete askere gönderdik, PKK'ya değil." diye konuştu. Anne Meliha Demir ise oğluna kavuşmak için yetkililerden bir an önce yardım etmelerini istedi.

Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 12:30   #6
Kullanıcı Adı
akzeinebu
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK terör örgütünün 12 askerimizi şehit ettiği baskında PKK'nın kaçırdığı Ağrı Patnoslu İlhami Demir'in ailesinde sessiz bir bekleyiş var. Baba Rebiğ Demir, oğlunun kaçırılma olayını Roj TV'den öğrendiğini söyleyerek devlete sitem etti. Baba Demir, "Roj TV'den arayarak oğlumun ellerinde, sağlık durumunun iyi olduğu ve merak etmemem istendi. Ben oğlumun bu haberini onların televizyondan değil, devletimizden duymak isterdim. Biz o oğlumuzu devlete askere gönderdik, PKK'ya değil." diye konuştu. Anne Meliha Demir ise oğluna kavuşmak için yetkililerden bir an önce yardım etmelerini istedi.

tşk ederim Rabbim yardımcısı ol onları o şerefsizlere işkence yapma fırsatı verme Allah ım nolurrr :'(
Alt 10-23-2007, 12:32   #7
Kullanıcı Adı
akgulrafet
Alıntı:
akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı

tşk ederim Rabbim yardımcısı ol onları o şerefsizlere işkence yapma fırsatı verme Allah ım nolurrr :'(
HAKLSIN AMCA OĞLUNA SAHİP ÇIKMADIK DEVLET ADINA BİN KERE ÖZÜR DİLİYORUM VE OĞLUNUZ GERİ ALINACAKTIR. GENEL KURMAY MUHTIRA YAYINLA SEN. İŞLERİNİZİ BIRAKIP NE İŞLERLE UĞRAŞIYORDUNUZ. ŞİMDİ BİZDE MUHTIRA YAYINLAMA DERHAL ASKERLERİMİZİ ALIN ELLERİNDEN
Alt 10-23-2007, 12:34   #8
Kullanıcı Adı
ak_mavish
PKK: Askerinize zarar vermeyeceğiz
gözü kayıp 8 askere çevrildi. Kayıp askerler için bölgede geniş çaplı operasyonlar devam ederken, ailelerin askerlerden gelecek sevinçli bir haber bekleyişleri de sürüyor.

Kayıp askerlerin aileleri perişan

Hakkari Dağlıca'da yaşanan çatışmanın ardından, kendilerinden haber alınamayan askerlerle ilgili olarak terör örgütü PKK da yeni iddialarda bulundu. Askerlerin kendi ellerinde olduğunu öne süren ve kimliklerini açıklayan terör örgütünün silahlı kanadı, sağlık durumunun iyi olduğunu belirttiği askerlere zarar verilmeyeceğini bildirdi.
Terör örgütüne yakınlığıyla bilinen internet sitelerinde, PKK'nın silahlı örgütünü yöneten terörist Bahoz Erdal'ın sözleri yayınlandı. Haberlere göre Erdal, özetle şunları söyledi:

Şu anda söz konusu askerler güçlerimizin elinde. Sağlık durumları iyi. Bir asker hafif yaralanmıştı, sağlık ekiplerimiz tedavisiyle ilgileniyor, şu anda durumu iyidir. Ailelere de sesleniyorum, çocuklarınızın sağlığından endişe etmeyin. Onlara hiçbir şekilde zarar vermedik, vermeyeceğiz.

Çatışma sonrasında irtibat kurulamadığı açıklanan askerlerin isimleri ve memleketleri şöyle:

“Ramazan Yüce (Mardin), İrfan Beyaz, (Gaziantep), Mehmet Şenkul (Niğde), Nihat Başova (Konya), İlhami Demir (Ağrı), Fatih Atakul (Denizli), Halis Tan (Adana), Özhan Şabanoğlu (Hatay).”

ANKA
Alt 10-23-2007, 12:38   #9
Kullanıcı Adı
akgulrafet
ZATEN ASKERE ZARAR VEREMEZLERKİ,ONLARDA O KADAR YÜREK YOKTUR,ADAM OLSALARDI TUTUŞLUNCA ASKER REHİN ALMAK DEĞİL ÇATIŞIRLARDI O GECE GÜYA ELİMİZİ BAĞLADILAR SEVE SEVE VERECEKSİNİZ GERİ ASKERLERİMİZİ.BİDE DOKUNMAYACAĞIZ DİYORLAR.SİZ KİMSİNİZ.OLDUĞUNUZ YERDE KALIN ALMAYA GELİYORUZ
Alt 10-23-2007, 12:41   #10
Kullanıcı Adı
akzeinebu
isterseniz verin bakın sonra noluyoo >

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)