![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş Yönetimi Kurulu, Akaretler`deki kulüp binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında derbi maçta yaşanan hakem hataları ile ilgili sert bir açıklama yaptı. Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak TFF Yönetim Kurulu`nun bir an önce güven tazelemesi gerektiğini söyledi.
İşte Toprak`ın açıklamalarından satır başları... - HAKEM BU MAÇI KALDIRAMADI - Dünkü maçı izleyen Türkspor kamoyu hemfikir olmuştur ki buna rakip takımın yöneticileri de dahil bu hakemin bu maçı kaldıramayacağını söylemiştir. Türk spor camiası görmemiştir ki penaltı çukur yeri kazılıp penaltıyı atıcak oyuncunun konsantrasyonunu bozmuştur. Biz Beşiktaş camiası olarak vakur duruşumuza devam edeceğiz. Kanunların bize vermiş olduğu yetkiyi bu maç için kullanacağız. Ama bizi üzen durum, sesi çok çıkana Federasyon ve MHK `nın taviz vermesidir. Beşiktaş camiası olarak dünkü müsabakadan dolayı üzüntü içerisindeyiz. 2016`ya hazırlanan bir ülke böyle otoritesini kaybetmiş Federasyon ve MHK ile gidemeyecektir. Bu duygu ve düşünceler herkesin ortak görüşüdür. Federasyonun güven tazeleyip 2016`ya Türk futbolunu taşımasını istiyoruz. Bizim üzüntümüz orta hakemlerle değil de yan hakemlerle bazı takımlara avantaj sağlamasıdır. Camiamızın tüm haklarını savunmaya bu yönetim olarak gerekirse 3 maç değil 1 yıl da olsa Beşiktaş camiasının haklarını savunmakta kararlıyız. Penaltı noktasını kazmak nerede görülmüştür? Bu oyuncuyu da kınıyoruz. Kırmızı kartları da Türk spor camiasının görüşlerine bırakıyorum. Türk spor camiasının kalitesi yerlerde gezmektedir. Bunun yükseltilmesini istiyoruz. Sarı kartların raporu normal zamandan daha sonra elimize ulaştırıldı. Hukukçularımız bu noktada çalışmalara başladılar. Bizim belirtmek istediğimiz bir başka nokta var ki Federasyon otoritesini kaybetmiştir. Bizim istemediğimiz hakemi getirmesi otoritesini kazanmışlığını değil kaybettiğini göstermiştir. Bizler Beşiktaş camiası olarak dimdik ayaktayız. Maçta kural hataları vardır. Bunlar için gerekli yerlere başvurularımızı hazırlayıp hakkımızı arayacağız. Bir yan hakemin sürekli aynı takımın maçına verilmesi dikkat çekiyor. Bu seneki şampiyonluk gölgeli şampiyonluktur. Bu mesele Türk sporunun meselesidir. Gerekirse bu olaylardan sonra Hüseyin Göçek düdüğünü asmalı, hakemliği bırakmalıdır...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|