![]() |
#1 |
![]() Buyrun izleyin.http://www.internethaber.com/cenazed...erisi-8176.htm
![]() Konu NûN tarafından (06-28-2010 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arkadaşlar, kendimize yakışan yorumlar yapalım... |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kardes herseyi anlarimda o iki köpek bir araya gelmis lafi bence cok agir bir hakaret.. hangi ana, baba oglunun terörist olmasini ister, onlarin günahi nedir...
konuya gelince acikcasi cenazelerin pkk tarafindan sova dönüstürülmesinden fazlasiyla rahatsizim o acidan ölülerin bir sekilde gizlice defnedilmesi gerekir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Anası babası her türlü lafı hakediyorda,burada yazmak mümkün değil hanımlardan dolayı.Yazmadan habere bakarken dile getiriyorum her insan gibi doğal olarak.
Anne babasının suçu şuradan belli ki oğlunu bu şekilde defediyorlar,ppkk bayrakları,paçavraları,intikam yeminleri,belli ki eniklerini bunun için yetiştirmişler,dağa yollayıp pis bir şekilde yaşamasını,domuzlarla beslenmesini,nefes aldığı suyunu içtiği vatana ihanet etmesi için.Peygamber efendimize karşı savaşan onun kanını döken kafirlerden tek bir farkları var o da farklı zamanlarda yaşamış olmaları,onun dışında fark göremiyorum. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() kardes hani derler ya anne, baba olda anlarsin diye.. teröriste olsa, leste olsa o insan onun evladi..
o bölgenin sartlari malum daha cocuk denecek yasta daha cikarilip, beyinleri yikanan cocuklarin vebalini tamamen ana, babaya yükleyip onlara hakaret etmek biraz fazla agir kaciyor diye düsünüyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hacım,baba olup oğlunun birisinin asker,diğerinin terörist olduğunu söyleyen bir babanın haykırışını izledikten sonra,buradaki leşin doğmasına sebeb olanların suçsuz günahsız olduğuna asla inanmam.Diğeride baba,köylü fakir birisi.Arada farkı sen buluver.Bu yüzden zerre acımam.Doğruyu yanlışı kötüyü iyiyi ayırt edemicek zihniyette olacak kadar sefil değil hiç bir insanoğlu.Bu kadar sefil olup yanlışı doğru gibi görmelerine zaten acınmaz.Ne denilse denilsin,benim fikrim değişmez,midem kaldırmaz nefretimi kusarım.
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() hocam sana selda bagcan dan "agladim anne" adli parcayi tavsiye ediyorum ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İki köpek biraraya gelmiş diye diye bu hale gelmedikmi zaten ?
İstanbuldan yazmak kolay orada o halkın içinde doğup yetiş bakalım aynı duyguları besleyecekmisin. Pkk lıda olsa ölen bizim çocuğumuzdur bu toprakların çocuğudur. Ana yüreği bu terörist diye dışlayamaz oğlunu. Öldürenlere kin duyar nefret eder Boşuna demiyoruz akan kan dursun kardeş kardeşi öldürmesin diye her gelen cenaze iki taraf içinde kin nefret intikam demektir. Bir evlat kaybetmeyen evlat kaybetmenin ne demek olduğunu anlayamaz. Hep aynı manzaralar aslında Ölen gençler Asker evine cenaze geldimi ay yıldızlı bayrağımıza sarılı ve dillerde aynı slogan şehitler ölmez Terörist evine cenaze geldimi güneşli pkk bayrağına sarılı dillerde aynı slogan şehide namırın kaybettiklerimiz ise gerçek ... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İstanbuldan yazmak elbet kolay,onların orada toplanıp cenazede intikam yemini etmeside onlar için çok kolay.
Öldürenlerin bizler olduğunu değil,bizzat kendileri olduğunu öğrenmelerin vakti geldide geçmiyor mu ? Hadi cahildir halkı dedik,ama bu kadarda olmaz ki. Anası babası cahil olsa,oğulları cahil olsa ordakilerdemi cahil ? Eğitim seviyesi sıfır ? Okul nedir okumak nedir gazete kitap nedir bilmezler kendilerini geliştirmezler ? Cem yılmazın filmindeki gibi kafalarına cihaz bağlayıp kaseti koyup kasettekileri aktarcaz değiliz elbet. Sorgulasınlar,neden öldüler ? Neden bu taputun içindeler ? Biz ne yapıyoruz ? Hangi haklara sahibiz değiliz ? Diğerleri neden ayaklanmıyor ? Zor değil. Evlat kaybetmedim ama bir çok kardeş kaybettim,illa ki ana baba olmamak lazım bazı şeyleri anlamak için.Anlaşılmazda. Köpeklerden şehid olsaydı ölen köpeğime mezar yapar şehid yazardım mezar taşına. Biz TSK yı nasıl eleştiriyorsak,onlarda pkknın yapılanmasına,liderlerinin hangi düşüncelerde olduğuna baksınlar. Eşşek önde develer arkada misali gidiyorlar. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() "De ki: “Her şeyin Rabbi O iken ben başka bir Rab mı arayayım? Herkes günahı yalnız kendi aleyhine kazanır. Hiçbir günahkâr başka bir günahkârın günah yükünü yüklenmez. Sonra dönüşünüz ancak Rabbinizedir. O size ihtilaf etmekte olduğunuz şeyleri haber verecektir."
En'am Suresi 164. Ayet-i Kerime Meali "Hiçbir günahkâr başkasının günahını yüklenmez. Yükü (günahı) ağır gelen kimse onu taşımak için (başkasını) çağırsa, bu çağırdığı akrabası da olsa onun yükünden bir şey yüklenmez. Sen ancak görmeden Rablerinden korkanları ve namazı kılanları uyarabilirsin. Kim temizlenirse o kendi menfaatine temizlenmiş olur. Dönüş Allah'adır." Fatır Suresi 18. Ayet-i Kerime Meali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|