![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar, Saadet Partisi'nin kongresinde Milli Görüş'ün lideri Necmettin Erbakan'ın listesi reddedilmiş ve böylelikle Saadet Partisi ve onun Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Milli Görüş gömleğini çıkarmışlar ve Saadet Partisi Milli Görüş partisi olmaktan çıkmıştır. Milli Görüş yeniden partileşme sürecine girip partileşmediği takdirde siyaseten bitmiştir.
Bu ankette sizlere Milli Görüş'ün siyaseten bitmiş olmasını nasıl karşılıyor olduğunuzu soruyoruz. Şıklardan birini seçerek ankete katılımda bulunabilirsiniz.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Olumlu buluyorum... Lakin başlık ''Milli Görüş'ün siyaseten bitmesi'' noktasında acizane böyle değerlendirmiyorum... Milli Görüş'ün bitmesi değil Milli Görüş'ün gömlek değiştirmesi olarak değerlendiriyorum...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() siz erbakanı ve aksaçlıları tanımıyorsunuz..erbakan ve aksaçlılar kurtulmuş için şimdiden planlar yapmaya başladılar...kurtulmuşun başkanlığını tanımamaya kadar gidebilir...hatta başka parti dahi kurabilirler...siyaseten bitmezler ama kendilerine de gelemzler...çünkü milli görüş tarihinde en önemli kırılmalardan biri olmuştur...ve erbeken kaybetmiştir...ama yenilgiyi erbakan kabul etmeyeceği için hocanın b,c,d,e planlarının olduğunu düşünüyorum...bekleyelim ve görelim..
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() milli görüs hareketinin siyasi macerasi burada bitmistir!.. artik bundan sonra bir cemaat olarak mi, bir dernek olarak mi yollarina devam ederler bilmem ama bu saatten sonra saadet partisi ve milli görüsün yollari ayrilmistir..
aslinda bu durum abdullah gül ün aday oldugu fazilet kongresinde olacakdi ancak o zaman kilpayi kurtarmislardi simdi numan hoca onlara gereken dersi vermistir!.. nasilki chp bu ülkenin statükosu durumundaysa erbakan hoca ve ak sakallilarda sp icin ayni görevi yapiyordu.. tabiki sevket kazan ve oguzhan asiltürk ün dün yaptigi aciklamalardan görüyoruz ki savas yeni basliyor öyle kolay partiyi teslim etme niyetleri yok.. bu nasil bir anlayistirki damadi, kizi, oglundan olusan bir yönetimi numan hocaya dikta ediyor ama o numan hocaya helal olsun ki bu diktaya eyvallah demedi ve milli görüsün sp üzerindeki vesayetine son verdi.. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() cihannur kardesim aslinda söyle bir anket acabilirdin milli görüsteki ak saclilarin yeni partisinin ismi ne olur?
a)uhuvvet b)feraset c)delalet d)keramet e)erbakan |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|