![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tamamen gurbetçileri soymak için yapılan bir organizasyon...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() trt hd ne yahu?
Normal trt de yok mu? Gerçi izlemeye gerek de yok, nasılsa fener yener bizi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu lig maçı değil kupa maçı, o yüzden o şans tutmaz fenere, GS alır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yahu inanamıyorum ya bu kadarda şanssızlık olmaz bu fener kadar şansılı takım ömrümde görmedim yaa..eğer az bir şansımız olsa 4-1 yenmiş olacaktık, 2 top direkten döndü kalenin 2 metre önünden atılamayan goller inanılmaz yaa..Galatasaray feneri hallaç pamuğu gibi sahadan sildi süpürdü attı, sadece 1 kere gelebildiler ik yarı 2 şut çektiler 1'i gol oldu ya inanamıyorum,2. yarı sahada fener diye birşey yoktu bu kadar aciz bir takım ömrümde görmedim diyarbakırspor kasımpaşaspor bile bu kadar tüm oyuncuları defansa kapanmazz..görmeyende feneri bişey oynuyorda kazanıyor sanacak
neyse fenerliler en sonunda bir kupa görmüş oldular, buda iyi birşey ![]() Konu hipermuhafazakar tarafından (07-22-2010 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Anlaşılan yine birileri fena kızmış...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kızmış ne kelime hacı, kahrolmuş resmen
![]() direkten dönmüşmüş, yok hakem hızlı yürümüşmüş, yok bi seyirci bağırmasaymışmış, maç oynanırken yukarıdan bir kuş geçmiş geçmeseydi 6S yenilmeyecekmiş.. bahaneler çooook. kahr-u perişan olanlar, başlarını direklere vurabilirler ![]() ![]() zuahahaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
fenerlileri gene konuşturduk. Bak artık bursa maçının 2-2 olduğunu bile unuttular ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hiper:
Ne olur biraz sakin ol yahu. ya arkadaşım söylemek istediklerini daha güzel bir şekilde de yapabilirsin, yanlış gördüğünü güzel bir uslupla izah edersin insanlara, ne bu öfke, ne bu sinir? Biraz sakin ne olur. Bir galatasaraylının banlanmasını istemem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Tövbe ettireceksiniz en sonunda spor konuşmaya...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|