![]() |
#1 |
![]() Deniz Bey'e büyük kalleşlik yapıldı, kendisinin yanındayım
![]() Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik 'kaset komplosuyla' ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Taraf Gazetesi'nden Rasim Ozan Kütahlı'ya konuşan Sarıgül, "Biz Anadolu çocuğuyuz. Deniz Bey'e büyük kalleşlik yapıldı. Ben bu konuda Deniz Bey'in yanındayım. Eski defterleri kapattık." şeklinde mesajlar verdi. Baykal'la Sarıgül'ün hafta başında Angora'daki sürpriz görüşmesi CHP'de yankı buldu. Genel Sekreter Önder Sav, "Görüşmeyi anlamlı buluyorum." dedi. Siyasi kulisler hareketlenirken Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'ün bu sözleri, iddialara derinlik kazandırdı. Baykal da Kütahyalı'ya yaptığı açıklamada, "Güzel ve verimli bir sohbet oldu. Memnun kaldım." ifadelerini kullandı. Taraf yazarı, köşesinde başka iddialara da yer verdi. Buna göre Önder Sav yakınlarına, "Bu partide Deniz Baykal'dan bir zerre iz kalmayacak, tüm Baykal kalıntılarını temizlemeliyiz." diyor. Bu çerçevede, yeni genel seçimlerde eski genel başkana yakın olan bütün milletvekilleri ve belediye başkanlarının tasfiye edileceği öne sürülüyor. Sav'ın, Sarıgül ve ekibini de partinin içinde istemediği belirtiliyor. Zaman 25.07.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ah ulannn siyaset...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Etro Kemal eski genel başkanı Deniz Baykal'a ihanet ediyor. Önder Sav eski genel başkanı ve 50 yıllık arkadaşı Deniz Baykal'a ihanet ediyor. Biçare Sarıgül, TDH'ye ve TDHlilere ihanet ediyor. Biçare Sarıgül yıllarca kanlı bıçaklı olduğu Deniz Baykal'la barışıyor. Ay Yıldız'ın dediği gibi, Brezilya Dizisi gibi bir parti CHP.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Brezilya dizilerinde böyle entrika yok beyav...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() baykalı vurdurmak isteyen bu değil miydi?
önder sav öyle diyordu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hakkaten bunlar çok kalitesiz inzanlarmış
Lafta değil icraatla yanında olacaktın Sen adammısın ki adamların edeceği lafları ediyorsun Ne oldu TDH ne? Nasıl da bırakıp kaçtın? Hareketini kılıçdaroğluna servis ettin Şimdi Baykalın yanındayım diyor bir de utanmadan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Birbirileri ile çelişiyorlar ne oldukları belli değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() baykalla birbirine sandalye fırlatan sarıgül...
Sarıgülü partiden kovan baykal... Kaset olayıyla başa gelen gandi partiyi ele geçiren sav... Kıpırdanmayı hissettim chpye destek veriyorum diyen sarıgül... Skandaldan sorumlu tutulan sarıgül baykalı sarıgül vurduracak diyen sav... Ve en son baykala haksızlık yapıldı diyen sarıgül |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|