![]() |
#1 |
![]() ![]() Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TFF Lig Statüleri'nde çeşitli değişiklikler yaparak, Güney Afrika'da yapılan "Dünya Kupası" finallerinde taraftarlarca çalınan “Vuvuzela”yı yasakladı. Federasyondan yapılan açıklamada, yapılan değişiklikler kapsamında, tüm lig statülerine eklenen hükümle vuvuzelanın stadyumlara alınması yasaklandı. Federasyon, ayrıca tüm profesyonel liglerde stadyumlardaki anons sisteminin siyasi amaçla kullanılmasını da yasak kapsamına aldı. habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Oktay Vural stadlara giremeyecek ohhhhh be...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Üzüldüm ya. Bu seneye renk katmış adından çok söz ettirmişti.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Afrikalılar abarttığı için zulume dönmüş olsada bence kullanılması yasaklanmasa daha iyi olurdu....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ne saçma sapan bir karar, davul da yasak mı? değil, trampet vs. yasak mı değil. Zurna yasak mı? değil.
eeee bu niye yasaklanmış ki? Anayasa mahkemesine ferdi başvuru hakkı tanınıyor nasılsa, referandumdan evet çıkarsa ilk işim anayasa mahkemesine bu yasağı götürmek olacak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() isterse yasaklamasinlar yoksa statlarda cok kavga cikardi cok.. cünkü ben vuvuzela gibi kulagi tirmalayan, tek düze, insanin sinirlerini geren bir calgi görmedim..
hele birde düsünün ki takimininiz yeniliyor ve yaninizdaki eleman vuvuzela caliyor o andan sonra o vuvuzela türkiye sartlarinda cinayet aleti olabilir ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|