|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Hüdaverdi tarafından (08-13-2010 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Off off kalabalığa bak,kazlıçeşmeye bile sığmaz ordakiler
![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Çeken kameralardan bakınca alan ful dolu gibi gözüküyor... kamerayı adamların içine sokuyorlar... yüksek çekim hiç olmuyor...
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
![]() Trabzonda tek yol var orası dolu sanıyordum,kamera bir döndü ne göeyim bir o kadar kişi de yan yolda. 4 yol üzerine kurulmuş sanırım,3 koca yol doluydu veya 2 tam çözemedim. Veya Antalya mitingi gibi doldursunlar ![]() Bunların mitingine bakıyorum 2 kişi rasında çift kale maç yap ![]() Hani yapmıyorular bizimkiler gibi,kürsü üstüne kamera koyup tümalanı çekmek. Gerçi zavallıların sahnesi,kürsüsü bile yok,yırtık ayakkabı giyen keMAL'in partisinde ne arar kürsü at parayı cebe ![]() Vatandaş enayi boynu kırılsın baksın yukarıya. |
||
|
|
|
#5 |
|
Gerçekten maşallah Başbakanın her yanı doluydu... Elhamdülillah tim mitingler öyle.....
Niye adam uğraşsın ki kürsüyle falan para harcanırmı... ona para harcarlarsa havuzlu villaya para nerden gidecek... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
7 katlı daireyi unutma ayıp ayıp
![]() Delik ayakkabı giyip ardından bilmem kaç milyonluk gömlek,altınada 150-2000 milyonluk ayakkabı giyecekkadar gönlü akir yahu ![]() Birde bunlar mitinglerde serinleme yöntemine gitmiş ki hiç sorma ![]() ![]() ![]() ![]() keMAL halkını düşünyor polisten yardım istemiş ![]() Havuzundaki su yeter mi acaba veya karşısındaki o denizden ![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() ....Yetmez havuz onların ateşi zor söner deniz lazım..... Adam kendi bindiği dalı kesmede usta.... ağaç kesimi falan yapacak olursan çağır... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Vay be gözlerim yaşardı kalabalığı görünce
08.08.2010 Pazar İzmir Alsancak Gündoğdu meydanında ki kalabalığı da görmüşsünüzdür arkadaşlar. Başbakanım yine çok güzel konuştu ve izmire güveniyorum dedi. İnşALLAH bu sefer izmirden çoğunluk sağlanıp evet oylarını toplayacağız. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Dün paylaştığım ankete görede diyarbekirin %64ü sandığa gidecekmiş...
İnşallah bir dahaki seçime ikisinede hizmet götürürüz tam anlamıyla... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Bakın bakın buda Kırıkkale'den
![]() ![]() |
|