Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 04-23-2010, 21:57   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart Erdoğan'ın Devlet Laiklik Din Türban Atatürk ve Cumhuriyetle İlgili Sözleri
Başbakanımızın çok sevdiğim bazı sözlerini sizler için derledim..

Devlet ile ilgili sözleri

Mayo reklâmı şehvet sömürüsüdür.[5]

İçki yasaklansın. [6]

Türkiye’nin yapılacak çok işi var beyler, boşa kürek çekmek sevdasından kurtulamayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Buyursunlar boşa kürek çekmeye devam etsinler.[7]

Siyasetin tek limanı ahlaktır.

Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır. [15]

'Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!! [18]

Sen ne mutlu Türküm diyene dersen o da ne mutlu Kürdüm diyene der.

Kişiler laik olmaz devlet laik olur, laikliği savunma anlamında ben de laikim ancak İslam'ın karşısına karşısına koyarsanız değilim.

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-23-2010, 21:58   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Laiklik, din ve türban ile ilgili sözleri
  • Ben meclis'in dua ile açılmasından yanayım. [25]
  • Elhamdülillah müslümanım diyenlerin, şeriatçıyım demesi de gerekir.[26]
  • Ben İstanbul'un imamıyım. [27]
  • İmamlar da nikah kıysın.[28]
  • Cumhurbaşkanının imam hatipli olacağı günler yakındır.[29]
  • Laik değilim, laikliği korumakla yükümlüyüm.[30]
  • Mahkemenin türbanla ilgili söz söyleme hakkı yoktur. Söz söyleme hakkı din ulemasınındır.[31]
  • Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye. Yahu millet istedikten sonra laiklik tabii elden gidecek ! [32]
  • "Bize göre demokrasi amaç değil, ancak bir araçtır. Hangi sisteme gitmek istiyorsanız, bu düzenlerin seçiminde bir araçtır. Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir."[33]
  • Hem laik, hem Müslüman olunmaz. Ya Müslüman olacaksın, ya laik. İkisi bir arada olunca ters mıknatıslanma yapar. Mümkün değil, ikisi bir arada olamaz. [34]
Alt 04-23-2010, 21:58   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili sözleri
  • Saygı duruşu sap gibi durmaktır. Saygı duruşu yerine dua edilmeli. Sap gibi durmanın manasını anlayamıyorum[39]
  • Türkiye’nin yarınında artık Kemalizme ve Kemalizm benzeri rejimlere yer yoktur. Kemalizmin yeniden kendini üretmesi söz konusu değildir. Bizim için en üst belirleyici, İslam’ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir. Ben İslam’ın devlet planı içinde düşünüyorum.
  • Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!!
  • Her şey Türkiye için...[41]
  • Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir lafı koskoca bir yalan. Egemenlik kayıtsız şartsız Allah’ındır. [42]
  • Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz.
Alt 04-23-2010, 22:07   #4
Kullanıcı Adı
sarar
Eski Konuşmasını İzledim Avrasya Tv de Yapmış Youtube 'dan İzledim Bunlardan Bahsediyor ...Değiştim Demişti Bir Konuşmasında Ama Değiştini Sanmıyorum =)
sarar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2010, 22:09   #5
Kullanıcı Adı
sedef0
TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN , KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:

İŞTE O YEMİN...

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kaset ederim."
sedef0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2010, 22:14   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
sedef0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN , KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:

İŞTE O YEMİN...

"Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kaset ederim."
Güzel yeminde Tayyip Erdoğan'ın böyle bir sözü ettiğine dair bir emaren varmı...
Kulaktan duymalarla neler ettiririm sana neler...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2010, 22:16   #7
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Saygı duruşu sap gibi durmaktır. Saygı duruşu yerine dua edilmeli. Sap gibi durmanın manasını anlayamıyorum[39]

ben de hiç anlayamamışımdır saygı duruşunu. başbakanımızın birbirinden nefis sözleri erdoğanı erdoğan yapmıştır.. Allah yardımcısı olsun.. yukarıdaki sözlerinden hangisi yanlış ? hepsi doğru ve yerinde tespitler..
Alt 04-23-2010, 22:18   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
sedef0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İŞTE O YEMİN...

kulaktan dolma sözleri paylaşma burda.
Alt 04-23-2010, 22:22   #9
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saygı duruşu sap gibi durmaktır. Saygı duruşu yerine dua edilmeli. Sap gibi durmanın manasını anlayamıyorum[39]

ben de hiç anlayamamışımdır saygı duruşunu. başbakanımızın birbirinden nefis sözleri erdoğanı erdoğan yapmıştır.. Allah yardımcısı olsun.. yukarıdaki sözlerinden hangisi yanlış ? hepsi doğru ve yerinde tespitler..
Sap gibi durmayı bir tek Erdoğan değil Valla bende anlamıyorum...
hayır sap gibi durarak elinize ne geçiyor diye soruyorum cevap yok...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2010, 22:27   #10
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sap gibi durmayı bir tek Erdoğan değil Valla bende anlamıyorum...
hayır sap gibi durarak elinize ne geçiyor diye soruyorum cevap yok...
hacı, nasıl beğendin mi sözleri

beni mest etti bu sözler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)