![]() |
#1 |
![]() Başbakanımızın çok sevdiğim bazı sözlerini sizler için derledim..
Devlet ile ilgili sözleri Mayo reklâmı şehvet sömürüsüdür.[5] İçki yasaklansın. [6] Türkiye’nin yapılacak çok işi var beyler, boşa kürek çekmek sevdasından kurtulamayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Buyursunlar boşa kürek çekmeye devam etsinler.[7] Siyasetin tek limanı ahlaktır. Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır. [15] 'Cumhuriyeti biz kurduk!" Sevsinler seni, nasıl da kuruyorsun! - ardından - CHP çok partili dönemde asla tek başına iktidar olmamıştır, asıl CHP iktidar olduğu zaman kadrolaşmasının en büyüğünü, en kaşarlısını yapmıştır!!! [18] Sen ne mutlu Türküm diyene dersen o da ne mutlu Kürdüm diyene der. Kişiler laik olmaz devlet laik olur, laikliği savunma anlamında ben de laikim ancak İslam'ın karşısına karşısına koyarsanız değilim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Laiklik, din ve türban ile ilgili sözleri
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Atatürk ve Cumhuriyet ile ilgili sözleri
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Eski Konuşmasını İzledim Avrasya Tv de Yapmış Youtube 'dan İzledim Bunlardan Bahsediyor ...Değiştim Demişti Bir Konuşmasında Ama Değiştini Sanmıyorum =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() TAYYİP ERDOĞAN'IN, 1980'Lİ YILLARDA ARŞİVLENEN , KURAN KURSUNDA ETTİĞİ BİLİNEN VE TRABZON - ASKERİ ARŞİVİNDE MEVCUT BULUNAN ATATÜRK ALEYHİNDEKİ ÜNLÜ YEMİNİ:
İŞTE O YEMİN... "Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma. Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime.Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan. şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim. Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kaset ederim." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Kulaktan duymalarla neler ettiririm sana neler... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Saygı duruşu sap gibi durmaktır. Saygı duruşu yerine dua edilmeli. Sap gibi durmanın manasını anlayamıyorum[39]
ben de hiç anlayamamışımdır saygı duruşunu. başbakanımızın birbirinden nefis sözleri erdoğanı erdoğan yapmıştır.. Allah yardımcısı olsun.. yukarıdaki sözlerinden hangisi yanlış ? hepsi doğru ve yerinde tespitler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |