SADECE AK PARTİ DİYE Mİ OY VERİYORUZ BELEDİYELERE.YOKSA GERÇEKTEN ÇALIŞIYORLAR MI?
Selam Arkadaşlar.Ben bir görüşe vardım ve çevremden de insanları dinleyerek bir kanıyı sağlamlaştırdım.Bağcılarda oturuyorum ben.Çocukken hatırlardım her tarafj çamurdu mahallemizin,sular genelde kesik olur ve tanker tanker su gelirdi belediyemizden bizde bidonlarımız falan doldururduk.Bağcılar yaşanılmaz derecede kötü bir durumdaydı.Belediye başkanımız Feyzullah KIYIKLIK dan sonra bağcılar çağ atladı ve şuan bir bakırköye fark atacak dereceye geldi.Her olanağımız oldu.( spor komleksi,evlendirme dairesi,kütüphane vs ) Ama Feyzullah Beyin millet vekili olmasından dolayı yerine gelen Lokman ÇAĞRICI da ben bu çalışkanlığı göremedim.Bağcılar olduğu yerde sayıyor.Bu görüş benim değil kiminle konuşursam çevremden aynı görüşteler.Seçimlerde oyumuzu partimiz akzansın diye ona attım tabi.Ama pişman oldum açıkcası çünkü belediyecilik particilik olmamalı.Belediye hizmet yapmalı,başkan halkın içinde olmalı halka yukardan bakmamalı.Ben bu görüşlerdeyim bir bağcılarda yaşayan bir vatandaş olarak belirttim.Sizde görüşleriniz belirtirseniz varsa bir yanlış düzeltmiş oluruz...
|