![]() |
#1 |
![]() Hurşit Güneş’in Kürtler hakkındaki sözlerine kızan Doğu ve Güneydoğu kökenli partililer Güneş’in görevden alınmasını isteyecek. Aksi taktirde CHP’den istifa edecekler
![]() CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş`in ‘`Kürtleri kucağımıza oturtacağız`` söylemi parti içinde deprem yaratmaya ve tepki toplamaya devam ediyor. Yalçın Kuşkan`ın il başkanı olarak atanmasıyla olağanüstü kongre için imza toplayan delegelerin ardından Doğu ve Güneydoğu kökenli partililerin istifa edeceği haberi partiye bomba gibi düştü. Cuma gününe kadar karar alması beklenen partililer Ankara`ya gidip Hurşit Güneş`in görevden alınmasını isteyecek. Aksi taktirde cuma günü topluca istifa edecekler. YİNE GEBZE ÖNCÜLÜĞÜNDE İl başkanı Yalçın Kuşkan`ı istemedikleri için imza kampanyası başlatarak olağanüstü kongre için düğmeye basan Gebze örgütü, bu kez de Hurşit Güneş için düğmeye bastı. Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşların daha çok yaşadığı Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası`ndaki partililer sık sık toplantılar yaparak partiden ayrılmayı değerlendiriyor. Kocaeli genelindeki Doğu ve Güneydoğu kökenli tüm partililerin desteğini almaya çalışan Gebzeli ekip, büyük bir tepkiye hazırlanıyor. GÖREVDEN ALINMASI İSTENECEK Çarşamba günü yapılacak MYK toplantısından sonra yapılması beklenen Parti Meclisi toplantısına katılmak isteyen partililer, burada sorunlarını genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve örgütlenmeden sorumlu genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin`e sunacak. Mali işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Hurşit Güneş`in görevden alınmasını isteyecek olan partililer, olumsuz yanıt almaları durumunda topluca istifa edecekler. CUMA GÜNÜ KESİNLEŞECEK Hurşit Güneş`in basın toplantısında Kürtler konusunda söylediği sözleri duyan çok sayıda ilçe yöneticisi ve eski yöneticilerin de aralarında bulunduğu grupta, iki dönem il yöneticiliği yapan Cengiz Kavşut da bulunuyor. Kavşut, Doğu ve Güneydoğu kökenli CHP`lilerin Güneş`e çok kızgın olduğunu ve tepki olarak partiden istifa etmeyi düşündüklerini söyledi. Kavşut, Ankara`daki görüşmelerden sonra cuma günü kesin kararı verip istifa edebileceklerini belirtti.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu partide yakında ne kürt kalır nede müslüman
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() stifa etmezler bu chplilik öyle bir virüs ki bak dersim olayına hala chpli bir sürü alevi var...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bende onu anlamıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() chpli olmaları hata.İstifa etseler ne etmeseler ne ? chpli olmak zaten kara bir leke.
Gelin ak partiye aklayalım sizi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Onların orda ne işi var diyecem zaten chp'de alevi kürtler var normal kürt pek bulunmaz pek değil hiç bulunmaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aynen.. Bir kürt vatandaşın Chp de olmasına zaten kendimi zorlasam bile aklım ermez.. Tanıdığım ya da tanımadığım hiçbir kürdün şuana kadar Chp ye oy verdiğini duymadım ben..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Topu topu üç beş faşistin bir araya geldiği topluluk...
İçlerinde halktan birilerinin olduğuna değil kandırılmış üç beş insana ev sahipliği yapmaya çalışan kabile... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() küfür tek millettir bu chp veya bdp farketmez birçok bdp li var bdp olmayınca direk chp de toplanıyorlar. kendim şahidim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu zamana kadar kalmaları hataydı..
bu millete yapmadıklarını bırakmadılar.. ama hala nasıl gidipte bu adamlara oy veriyorlar onu anlamadım... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|