Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-08-2011, 17:07   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart Batum'dan Erdoğan'a jet cevap geldi. Sırada ne var?
Bakıyorsunuz, sıfatı Anayasa hukukçusu olan bir kişi çıkıyor; garip garip şeyler ediyor. Senin her yerin Anayasa hukukçusu olsa ne yazar'' diyen Erdoğan, bu tür kişilerin akademisyen ve hukukçu olamayacağını ifade etmişti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın suç duyurusunda bulunduğunu açıkladığı CHP'li Süheyl Batum'un cevabı gecikmedi.

Vatan'ın haberine göre Batum, ‘Şehitlere kelle diyen bir Başbakan mı suç duyurusunda bulunuyor? Yoksa Anıtkabir'de sap gibi durmaya gerek yok diyen bir Başbakan mı suç duyurusunda bulunuyor?' diyerek Başbakan Erdoğan'a sert tepki gösterdi.CHPGenel Merkezi'nde olan Süheyl Batum'un basın açıklaması hazırladığı öğrenildi.

Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-08-2011, 17:19   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Başbakanın dediği kadar varmış la bu batum
Kendi osoruğunun aleviyle yanmak bu olsa gerek
Yan batum yan.
Alt 02-08-2011, 17:22   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Bunlar gibi darbeci zihniyeti muhattap almak bile gerekmez ya , şimdi kendisini nimetten sayarak beyanlarda bulunur tv karşısında. Millet düşmanları milletin güvendiklerini karalamak için meydanlarda .
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2011, 20:51   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Sanki o sözleri sarfeden adam bu değil de başkası. Hala pişkin pişkin konuşabiliyor. Söylediklerinin arkasında olduğunu ve istifa etmeyi düşünmediğini söylüyor rahatça.. Bu rahatlığı nerden aldığını merak ediyorum açıkcası ben..

Konu ALmi´ tarafından (02-10-2011 Saat 05:47 ) değiştirilmiştir..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2011, 22:18   #5
Kullanıcı Adı
0000000000
Kaypak ve şeref yoksunu sen kim oluyorsun !!!

Ölü gemiye bir süreliğine kaptan oldun zırvalayıp duruyorsun. ..

Asker höt dese ...... üzerine oturacaksın...
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)