![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IMDB Puanı: 8.6/10 Yapım: 2001 ~ Almanya, Fransa Tür: Dram, Komedi, Romantik Yönetmen: Jean Pierre Jeunet Oyuncular: Audrey Tautou, Jamel Debbouze, Mathieu Kassovitz, Dominique Pinon, Yolande Moreau, Joan Bennett, Claire Maurier, Isabelle Nanty, Dean Baykan, Artus Penguern, Claude Perron, Clotilde Mollet, Flora Guiet, Lorella Cravotta, Manoush , Rufus - Raphaël Poulain, Serge Merlin, Urbain Cancelier Senaryo: Jean Pierre Jeunet, Gauillaume Laurant, Jean-pierre Jeunet Yapımcı: Arne Meerkamp Van Embden, Jean-marc Deschamps, Helmut Breuer, Claudie Ossard, Jean Deschamps Görüntü Yönetmeni: Bruno Delbonnel Müzik: Yann Tiersen Filmin Websitesi: ameliepoulain.ifrance.com Süre: 2 saat 2 dk Gösterim Tarihi: 23 Kasım 2001 (Türkiye) diğer ülkeler... Ödülleri: 6 kez Oscar'a Aday Gösterildi. 7 adet başka ödül kazandı ve 7 tanesi için aday gösterildi.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok güzel film yahu.
Şuan izliyorum sonuna yaklaştım. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() son izlediğim film,
Tristan&İssolde... çok güzel bir filmdi...hatta bu akşam tekrar izlemeyi bile düşünebilirim... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Amelie'yi izlerken sıkıldım biraz. Aslında genel anlamda fena değil. Ojinal insanlar var filmde, onlar güzeldi. Ama bazı şeyler de vardı ki filmden soğuttu beni.
İzleyeceklere tavsiyem tek seyretsinler. Zira sansüre fazlasıyla ihtiyaç duyulan bir film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her filmde olur sıkan yerler.
Bunda da doğal oalrak var ama izlenmesini kesin tavsiye ederim ![]() Açık saçık sahne yok,sadece filmin başında biraz utandıracak görüntüler var o kadar :p Hızlı hızlı geçtiğinden sorn etmez.Bir de filmin ortasında o kadar. Yani açık saçık sahne yok ama utandıracak 2 yeri var o kadar :p Kız hem yetişkin hem de çocuk gibi,çok acayip çok güzel bu yüzden. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() özet olarak...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Özet olarak filmin bir mesajı filan yok. İlginç bir kızın tanıştığı ilgin insanlar ve onlarla yaşadıkları filan..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() siz beni dinleyin.... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çok güzel ama.
Hele çocuk kafeye geç kalıyor ya,kız hayal ediyor başına ne gelmiştir diye. İstanbul'a kadar düşünüyor,mücahid oluyor çocuk falan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() Kızın yaşlı adamla tabloya bakarak yaptıkları yorumlar şu an aklıma geldi. Çok güzeldi onlar. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|