![]() |
#1 |
![]() Yapım: 2010 ~ ABD, İngiltere Tür: Biyografi, Dram, Gerilim, Macera Yönetmen: Danny Boyle Oyuncular: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Lizzy Caplan, Clémence Poésy, Kate Burton, Sean Bott, Treat Williams, Darin Southam, Elizabeth Hales, Fenton Quinn, John Lawrence ı, Lonzo Liggins, Luke Drake, Norman Lehnert, Patrick Gibbs, Priscilla Poland, Tye Nelson Senaryo: Danny Boyle, Simon Beaufoy Senaryo (Kitap): Aron Ralston Yapımcı: Danny Boyle, Gareth Smith, John Smithson, Christian Colson Görüntü Yönetmeni: Anthony Dod Mantle, Enrique Chediak Müzik: A. R. Rahman Dağıtım: Tiglon Filmin Websitesi: 127-hours.the-movie-trailer.com Süre: 1 saat 34 dk Gösterim Tarihi: 18 Şubat 2011 (Türkiye) diğer ülkeler... Ödülleri: 5 kez Oscar'a Aday Gösterildi. 7 kez başka ödüller için aday gösterildi.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok acayip bir film kesin izleyin.
Başrolde oynayan kişi örücek adam filmince cin'in oğlu rolünde de oynuyordu. Bu filmde de tek başına harika bir oyunculuk çıkarmış. Filmde tek kişi olmasına rağmen gerilim,aksiyon,komedi eksik olmuyor. Gerçek hayat diyor. Filmin sonunda,başına bu olayın geldiği kişide çıkıyor. Biraz araştırdım. Film de sürekli videoya çekiyor kendisini,fotoğraf çekiyor. Yani gerçekte yaşayan kişi bunları yapıyor. Ama baktım nette 1 foto hariç hiç bir video görüntüsü yok. Bu beni şüphelendirdi.Madem ki gerçek ve kişi yaşıyor ve videoya çekti,neden görüntüler nette yok ? Kişi ayrıca yahudi. Yahudi olması beni iyice şüphelendirdi. Olmayan olayı olmuş gibi gösteren kişiler sonuçta bunlar.Parayı nasıl kazanacaklarını da iyi bilirler. Film güzel. Aam gerçek yaşanmış bir olay olduğunu düşünmüyorum. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İnto the willd diye bi film var ona çok benziyo özellikle de karakteri.
Bencede gerçek değil tamamen o filmden esinlenilmiş gibi geldi.. Onun yanında sönükte kalmış.. Şimdi baktımda sinemalar.com da ki yorumlara ''into the wild'' e benzetmiş çoğu kişide.. Bunu sevdiysen onuda izle o daha güzel. Gerçi daha önce izle demiştimde beğenmemiştin konsepti :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Adam elini kesiyor yahu
![]() Ama araştırdım,igerçek kişi yahudi,ama görüntüleri vermemiş. Bana da yalan gibi geldi. Bir yahudi oyunu olabilir ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|