![]() |
#1 |
![]() ![]() İstanbula üniversite okumaya gelen bir gencin hayatını anlatıyor... kendim özetliyeyim umut başta dinle imanla pek işi olan bir genç değil... günah batağında içki zina falan... sonra garip olaylar sonucu ev arkadaşları sayesinde bir hocayla tanışıyor... sonra hayatı değişiyor... islami bilinç kazanıyor günahlarında sıyrılıyor hatta kız arkadaşına imam nikahı teklif ediyor kız kabul etmiyor ve onuda bırakıyor... en sonunda kendini patlatıyor ve herşeyin bir oyun olduğu ortaya çıkıyor...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ula varya
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() En çok izlediğim filmdir herhalde... abartısız 60 kere izlemişimdir... çok araştırdım bu filmi senaryo gerçek diyorlar ama emniyet kayıtlarında böyle bir şey yok... ben filmi partlara böldüm... son 2 parti izlemiyorum... kendini patlatmasını,cuma kılmamasını falan kesitm... geri kalan kısmı tam radikal film ![]() çok hoşuma gidiyor elemanın değişimi ![]() ama bu film üzerine o kadar çok araştırma yaptım ki ![]() mesela bu gerçek dedikleri eleman diyor ki beni tehdit ediyorlar bir sürü şehir değiştirdim ama yüzü açık röportaj veriyor... bu filmi belli ki islamcıalra karşı propoganda amaçlı yapmışlar ![]() ama filmin son 2 partını kes tam radikallik propogandası yaparsın ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu çocuk bir turistle konuşurken turist Ayasofya'dan "kilise" olarak bahsediyor galiba. Çocuk düzeltiyor " Müze" diye. Radikalleştikten sonra ise Ayasofya için müze deniliyor,çocuk düzeltiyor. "Cami" diye.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
ama işte filmin sonunda kendini patlatınca ne oluyor... bu yaptığı güzelliklerin hepsi yanlışmış havası veriliyor filme... o yüzden son 2 partı kestim ![]() adam yine turiste diyor... geçen bir abla ayasofya müzesi nere diye bak yan taraf ayasofya camii dedim... hmmm müze ne tarafta dedi ![]() nasıl bir millet olduysak ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() En çok izlediğim filmlerden hatta ilk defa izlerken çocuk radikalleştikçe helal olsun lan doğru yolda falan adama methiyeler düzdük filmin sonunda kazık attılar
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||||
![]() Alıntı:
![]()
|
|||||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Filmi bende seyrettim ve sonunda şok oldum...
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() O beyazıtta konuşan ramiz dayının gençliği len
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|