![]() |
#1 |
![]() Artık böyle davrancam valla,isim üstünden laf sokmucam buna
![]() Demin grup toplantısını haberde izledim de başbakana 'adam ol' diyor. Eee bu böyle derse,benim seçtiğim insana 'adam değilsin' derse,mal derim bende açık açık. O kadar mal ki,attan söz ediyor,orada bulunan bir kaç karı da gülüyor ağızları kulaklarına varıncaya kadar. At diyince akıllarına başka şey gelmiş olcak ki neyse. Neymiş atı 4 kişi tutuyormuş.Yürüyen bir merdineni,4 ayaklı canlı bir varlıkla kıyaslayacak kadar mal. Neymiş,başbakan halı saha oynarken kolunu kırmış,neymiş 'benim bildiğim futbol ayakla oynanırmış' -karılar hala gülüyor-,bu malın ülkemiz de en ünlenmiş fenerbahçeli futbolcuyu kaleci yapmıştı oysa ![]() Benim amcam da kaburgasını kırmıştı,kaburgasıyla oynadığı anlamına mı geliyor acaba ? Futbolcuların ilikleri kopuyor,ilikleriyle mi oynuyorlar ? Beyin kanaması geçirenler var,beyinleriyle mi oynuyorlar ? Mal diyorum başka bir şey demiyorum. Neymiş,arabanın içinde kilitli kalmış,balyozla çıkarmışlar. Sanki arabayı kullanan kendisi. Bunu geçtim,sanki başbakanda anahtar varda,arabanın kapısını açamamış. Allah kimseyi mal etmesin,bu druma düşürmesin,bu duruma düşüreceğine canını alsın. Amin. Yazdıklarım forumu değil beni bağlar. Mal yandaşları da bunu böyle bilsin. Hoş,mallar anlamaz ya neyse ![]()
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (02-22-2011 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Abi artık radyoda ve televizyonda bu adamın konuşmalarını dinlerken sadece gülümsüyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İnsanları mal yerine koymasına kızıyorum ben.Mal yerine koymasa neyse dicem ama oy uğruna,koltuk için yalanlara baş vuruyor.En son grup toplantısında bazı borç miktarlarından söz etti.
Bilmem ne zamanında şu kadar iken,şimdi bu kadar diyor. Bunu özellikle Suat Kılıç olsun,Hüseyin Çelik olsun her tv ye çıktğında damağı kuruyuncaya kadar açıkladılar O zaman ki ülkenin geliri ile,şimdikinin neden karşılaştır mıyor kemal ? İnsanların kafasını karıştırıp oy almak uğruna dile getiremiyor da ondan.İnsanlar biliyor o dönemdeki ülkenin hali ile şimdi ki halinin bir olmadığını. Neyse ki internet var,artık gazeteler tv ler de tek taraflı çalışmıyor.İnsanımız gerçeği araştırıp görüyor.Kemalin insanları mal yerine koymasına haziran da bir kez daha izin vermicek halkımız inşallah. %22 lik kesim kanıyor onların da aklı başına gelecek illa ki. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|