![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar 5. kaset yayınlamış ne diyeyim siyasi ahlak gereği yayınlamıyorum çok kötü bir durum...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() siz kaset depremiyle uğraşın asıl depremi seçimde görürsünüzMHP yi kimse yıkamaz.boşuna heveslenmeyin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dünyada serisi tutan en iyi film sanırım.
6. 7. çıkarsa üf harry poter'ı geçiyorlar. İMBD puanı kaç acaba ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bırak hüdaverdi bırak.sen film değil rüya görüyosun.uyanınca anlarsın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Rüya mı ? Videoları izledim çatır çatır yatıyorlar birader.Zevk çığlıklarını babam değil videodakiler atıyordu.
Ortada paranormal aktivite filmi yok.Ortada amatör kıvamında,millettin ödediği vergilerden aldığı maaşlar karıya kıza torunu yaşındakine yatıranlar var. Benim izledim görüntüler %100 gerçek.Sen yanlışlıkla çizg ifilm indirdiysen bilemem. Zevk çığlıkları atanlar bile kendini savunmuyorken,bir bir ortadan kalkıyorken,senin onlara sahip çıkma hissin nereden geliyor ? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Milliyetçi cephe dediğin şey içinde çürükler varsa,o cepheden hayırmı gelir ? Anca mezar olur.
Kendi seçmenine top,yuvarlak diyen,örtülüleri fantazi dünyasına katanlar bu cephede olduktansonra ne hayrı kalır ? Kim bilir kaseti olmayıp böle düşünen bu şekilde davranan kaç insan var ? .İnsanlar sağlam kaliteli olacak ki,cephe büyüsün,şuan ki gibi küçülmesin.Kasetler olmasa bile mhp nin alacağı oy zaten ortada.Kasetler olmasa iktidar mı olacaktı ? Babayı olurlar. Kaset yok var sayalım.Referandumda chpliler mhpnin,mhpliler chpnin kucağına oturdu. Yerel seçimlerde oturdular. Şuan ki seçim çalışmalarına hala oturmaktalar. Böyle kucak kucak dolaşan cephe olacağına hiç olmasın daha hayırlı ;) |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Mhp nin parlak yılları geride kaldı mhp artık eskisi gibi yükselemez.
dsp gibi dibi vurdu artık. Bu tadı illaki her parti tadacaktır.Allah bilir yarın bir gün ak partinin bile çizgisi değişecek kim bilebilir bunu ? chp de ülkeyi kuran partiyiz diyor ama avucunu her defasında yalıyor.Zaten seçmeni ne bokum yediğini bilmeyenlerden oluşuyor kendi içlerinde bin bir parçalar,seçmen düzeyinde de parça pinçikler. Kimse partizan deği,partizanlar kalır geride onlarda %2-3 oranını temsil eder o kadar. mhp nin bu kucak dansına kimse hoş bakmaz.Ne şimdi nede gelecekte iktidar dahi olamaz. Bahçeli zaten bitti,onun yerine geçicek alternatif isim duruş bile yok şuan ortada.Bahçeliden sonra iyce bitecek. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|