![]() |
#1 |
![]() ASENA ÖZKAN: ALKIŞLAR RÜŞTÜ'YE... (VATAN)
Rüştü'ye kızmanın anlamı yok ki, Cisse dururken... Art arda yaptığı kurtarışlar nedeniyle sürklase oldu, o şaşkınlıkla da perspektif yanılgısını yaşadı doğal olarak, deneyimli file bekçisi. Peki, Cisse ne yaptı? Gonzales'in şutunda topun 'bomba' olduğunu varsayıp arkasını dönüverdi. Oysa üzerine gelen toptan korkmayıp yüzünü rakibe dönüverse Gonzales'in şutunda topu kale çizgisinden çevirme olasılığına sahipti. Ancak ona da kızmak yersiz! Elin Fransız'ı ne diye 'tatlı canını' riske atsın ki? Mazallah top bir yerine! çarpsa ne olacak? Cisse, 'o' top Beşiktaş kalesine girse de parasını 'tıkır tıkır' alacak, girmese de... Sorun da burada başlıyor zaten. Sahada tüm benliği ile mücadele eden futbolcu topluluğuna sahip değilseniz sonuç genelde 'hüzün' olup çıkıveriyor karşınıza... Kayseri'den teknik direktör, Şili'den sol açık, Arjantin'den orta saha elemanı, Brezilya'dan golcü... 'Tahtadan tüfek çitlenbikten fişek' misali... Kimden ne bekleyebilirsiniz? Quaresma'nın golünden sonra artık sahadaki mücadeleden söz etmenin anlamı da kalmadı. Ertuğrul Sağlam'ı tebrik etmek gerekli, oynadığı maçların bir tanesinde dahi varlığını kabul ettiremeyen Burak Yılmaz'ı böylesine önemli bir doksan dakikada sahaya sürme cesaretini gösterdiği için. Burak 'sıradan' bir lig maçında kendisini kanıtlasa tek kelime etmeyeceğim ama... Yerini İbrahim Akın'a bıraktığında iş işten geçmişti. Kaldı ki, 'satışa' çıkarılacağını gazete sayfalarından öğrenen İ. Akın ne kadar katkı sağlayabilir takımına? Ertuğrul Sağlam ne verdi, ne verebilir? Artık Şampiyonlar Ligi ile UEFA Kupası şeklinde 'ütopya' yok, elde sadece 'lig' var. Bu takımı kim motive edecek? Bursa'da tribün şovu yapan başkan ve ekibi mi? Beşiktaş dün gece varlığını hissettiren bir oyun sergileyerek yenilse sanırım kimsenin sesi çıkmaz, 'ne yapalım olmadı' denirdi, ancak izlencede bir kez daha tanıklık edildi ki, 'olmuyor...' 'Süleyman Seba gitsin Ahmet Dursun' şeklindeki bağırışının üzerinden epeyce zaman geçti. 'Seba gitti, Ahmet durdu' ve Beşiktaş'ın borcu 100 milyon doları aştı. Sportif alandaki başarı mı? Dün gece onu da izleyip gördük. Benim alkışlarım yediği gollere karşın kalesinde devleşen Rüştü'ye...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() cok guzel bir yazi..
basindan sonuna kadar butun besiktasi ozetlemis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() evet ya bide rüştüye suç buluyorlar pes yani!
adam 4 tane mutlak pozisyonu kurtardı daha ne isterler anlamadım bu takımda savunma denen şey nerde ben bu sezon maçlarda göremiyorum da! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|