![]() |
#1 |
![]() ![]() bursaspor futbolcularndan ismail güldüren v cihan haspolatlı bi basın toplantısı düzenlediler. cihan: '' biz iyi bir takımız eğer hakem hatası olmazsa Beşiktaş çok rahat yeneriz, tek rakibimiz hakem, bu sene çok başımız yandı hakemlerden umarım adil bir maç olur '' gibilerinden provakasyon dolu talihsiz bir açıklama yapmıştır! netice itibariyle biz Beşiktaşız bu futbolcular hiçmi düşünmez şimdi bu maçın birde deplasmanı olucak! ben anlamıyorum bu nasıl bi federasyondur ki yönetimi dururken futbolcusu geçmiş hakemleri baskı altına almaya çalışıyo, kaldı ki bu sene ençok hata yapılan takım biziz. biraz adam olun!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sonuna kadar katılıyorum..
deplasman olayını falanda yine bir kenara attım ama kendi başarısızlıklarını beşiktaşımıza mal ederek bazı şeylerin peşine düşüyorlar.. kendi çaplarında komik bir grup kurmuşlar da çarşı ya rakip bursayı çok seviolarmışş desteklıolarmıs da !! ![]() ![]() öncelikle madem bu kadar takımını seven böylesi bir oluşum kurdular bunlara futboluda öğretmek gerek değil mi.. sanırım texas grubu ligi sadece 1 maçtan ibaret sanıyor(!) öyleki bu taraftr grubu sadece bursa bjk maçlarında ortaya çıkyor! bjk bursa maçında bile isimleri YOk!! ayrıca isimlerini duyurmak istıyorlarsa kendilerine daha denk bir takım bulsunlar bizle rakip olmak için daha 40 fırın ekmek yemek gerekir.. birde şöyle bir durum var ki; yıl boyunca birşey yapma ligden düşüp düşmeme şansını son maçına bağla (!) sonrada koskocak BEŞİKTAŞ'ın sana yenilmesini iste olacak iş değil kin ve nefret duydukları konu bile kendi futbol kalitelerini ortaya koyuyor.. bide söylemeden geçemeyeceğim bu yıl hakem hatalarından EN AZ 7 puanımız gitti! bize yapılan hakem hatalarının eşi benzeri yok dünyada biz birşey demezken geçmişler birde kabadayılık taslıyorlar! ayni diyecek kelime bulamıyorum PES! bu arada suskuncum konunun açılması çok iyi olmuş sana +1(903) canm ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok güzel açıklamışsın tebrkler +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |