Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-27-2011, 15:06   #1
Kullanıcı Adı
Blur
Standart Gülen'in sözleri Erdoğan'ı şok edecek / Video
İnternet sitelerinde yayınlanan bir röportajda Fethullah Gülen Hakkari Çukurca'daki PKK saldırısı sonucu 24 askerin şehit olmasıyla ilgili konuşuyor.

"Ciğerim yanıyor", "çok acı çektim" diyen siyasetçilerin milletin gazını almak için konuştuklarını ve günaha girdiklerini söyleyen Gülen, zaten görevini eksik yaparak günaha girenlerin, bir de milletin gazını almak için "ciğerim yanıyor", "evladımı kaybetmiş gibi üzüldüm" sözleri ile yalan söyleyerek günah işlediklerini belirtiyor.

"Ciğerim yanıyor" diyerek milletin gazını alanlar...

"Milletin gazını almak için söylenen ciğerim yandı, ölüyorum sözleri doğru da olmayabilir. Bu sözleri söyleyenlerin makul planlarla olayların üzerine gitmesi söz konusu olamaz. Birilerini teselliye matuf "âh u vâh"ları da yalandır."
İhmal ayrı bir günah, yalanlar ayrı bir günah
Bu yalanları söyleyenlerin hem ihmalde bulunarak günah işlediklerini söyleyen Gülen, diğer yandan da yalan söyleyerek günaha girdiklerini ifade ediyor. Gülen Allah bunları affetmez diyor.

Amaç Kürt-Türk çatışması
"İçinde bulunduğumuz şartlarda da aynı senaryoların sahneye konması, bir Kürt-Türk çatışması çıkarılması ve hatta sonunda meselenin Birleşmiş Milletler'in hakemliğine kadar vardırılması muhtemeldir."
Sloganla bu iş çözülmez

"Bağırıp çağırmalarla, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganlarıyla problem çözülmez. O fitne ve fesadın önüne geçilmesini isteyenler, tenkit ve tekliflerini başkalarına yol göstermek üzere, yetkililere verecekleri sağlam metinler halindeki raporlarla ve bildirilerle masumca ifade edebilirler."

ERDOĞAN'IN O SÖZLERİ: CİĞERİM YANIYOR CİĞERİM

Şu hale bak. Bu cinayetleri tasarlayanlar kan dökerek, ondan sonra bakıyorsunuz, laubali şekilde özür dilemeler falan. Kimi aldatıyorsunuz yahu kimi? Bunlarda samimiyet yok, bunlar cinayet şebekesi olarak buradan rant elde ediyorlar. Başbakan sert konuşuyorsun diyorlar. Ciğerim yanıyor ciğerim yanıyor neyin sertini konuşuyorum.

kaynak

Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)