![]() |
#1 |
![]() Kral Abdullah'tan 50 milyon $ yardım
![]() Suudi Arabistan Kralı Abdullah, Van’daki depremzedeler için 50 milyon dolarlık yardım yapma kararı aldı. Suudi Arabistan resmi haber ajansında yer alan habere göre Kral, yardım gönderilmesi konusunda talimat verdi. Haberde Kral’ın bu yardımının “Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki kardeşliği yansıttığı” ifade edildi. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() öh vay arakadaş bunlar tuvaletide parayla temizliyor heralde
paraya bak neyse hayra harcıyor Allah kabul etsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Birgün sizde düşerseniz bizde size yardım etmek isteriz ama kendi ülkesinin vatandaşına bile yardım edemeyecek kadar ırkçı söylemlerin kucağında kıvranan insanlar olduğu sürece yardım konusunda garanti veremem. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sayin muharrem ince dün mecliste show yapiyordu ülkede deprem var, basbakan arabistan da taziye ziyaretinde diye simdi ne diyecek merak ediyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Velevki tek kurus para gelmemis bile olsa Arablardan,
sn. Basbakan'a niye gittin diye sormak siyaseti anlamamakla es anlamlidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya orasi öylede kardesim.. hani derler ya dostlar dügünde, cenazede, merasimde belli olur..
demek ki adamlar bir adim görmüs ki kendince karsiligini vermis, merak ettim bu depremden cok daha büyük kayip verdigimiz marmara depreminde ne yardim yapmislar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Göçül altında 40 öğretmen var... Milli Eğitim Bakanı niye Fransa'da diye soranda Muharrem İnce:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() adam tam mal.. göcük altinda kadinlar var kadindan sorumlu bakan niye orada, göcük altinda asker var savunma bakani nerede..
nasil bir mantikdir anlamadim bu adamdaki.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Allah razı olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |