![]() |
#1 |
![]() Yılbaşı saçmalığı sebebiyle akıtılan onca kandan dolayı protesto ediyorum bu saçmalığı
![]() Bizim vejeteryan geri zekalılar neden eylem yapmıyor Taksim de ? Tek başıma yapıyorum üzüldüm bak ![]() Oysa kurban bayramında 1 hafta boyunca ne güzel eylem yapmışlardı. Angutlar ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hindiyi gen yiyorlar... yemediklerini zevk için akıtan adamlar bunlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sinirlendirince çok fena kızan kazdı sanırım o geldi aklma
![]() küçükken yanına yaklaşıp sevmek istemiştim fena sinirlenmişti,sürü halinde üstüne üstüne geliyorlardı kaçtıkça ve çok hızlı hayvanlar(: bahçeyi turladığımızı hatırlıyrm ve çok korkmuştum ![]() konu olarak bende protesto ediyorum onları(: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kurban bayramında akan kanı eleştirenleri eleştirdiğimiz günü unutmayalım.
Bırakın kim ne yemek istiyorsa neyi adet edinmişse yapsın. Kurban bayramında gine aynı muhabbetler dönecek akan kanı saçma bulanlar olacak biz onlara cevap verdiğimizde sizde hindi kesimlerine laf ediyordunuz gibi bir cevap duymak istemem... Saygı görmek isteyen saygı göstermeli...din,dil,kültür her ne olursa olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bugün hindi kesen kurban bayramında kurban kesecek mi acaba merak ediyorum
haa sahi o zihniyet kurbanı vahşet olarak görüyordu dimi ? ama hayvancağızın içine pilav ve kestane doldurmak vahşet olmuyormu acaba ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hindileri koruma derneği kuralım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aynen kurban bayramınında kurban kesilmesini Taksim'de protesto eden zavallıları göremedik acaba niye
![]() Yoksa izin mi alamamışlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hindiad başkanı Hindu Gundi,yapılan katliamlardan dolayı hükümeti sorumlu tuttu.
Zaaa :DxD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|