![]() |
#1 |
![]() Gelecek vaat ediyorlar,anaları babaları gurur duyuyor ne güzel ölü takliti yapıyorlar la.
http://www.internethaber.com/univers...risi-20664.htm
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şerefsiz köpekler bunlar Pkk'lıların ta kendileri sonrada son ses Gülten Kışanak'ın meclis konuşmasını yayınlamışlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yanlış birşey görmüyorum...
yaptıkları gayet güzel bence... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |||
![]() Bomba sesleri kesildikten sonra Gülten Kışanak'ın meclis konuşması yayınlanıyor bakalım Gülten Kışanak ne diyor...
Buyrun dinleyin http://www.youtube.com/watch?v=xaX9t...layer_embedded
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() sen gülten kışanağın o konuşmasını dinledin mi ?
yanlış kişiden çıkan doğru sözlerdi... belki bu eylemi yapan kcklı gençlerdir yanlış içindeki gençlerdir... ama şu eylemleri yanlış değil... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Eylem doğru bile olsa şerefsiz oldukları anlamına gelmez... Bu arada doğru sözler dediğin şey... (Kışanak'ın sözleri) -Bir halkı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz Kürt halkını yok etmeye çalışıyorsunuz. -Kürt sorunu var Terör sorunu yok -Gündüz vakti 35 canı katlederek Kürt halkına göz dağı vermeyi düşünenler.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() amma kck hayranı oldunuz ha...
gidin onlarla takılın olm... o mendebur bir doğru söylüyorsa mutlaka menfaati vardır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() şerefleriyle ilgilenmiyorum...
söz konusu eyleme bakıyorum ve yanlış bişey görmüyorum... kışanakın konuşmasınıda furkan foruma açmıştı... o kadının yapabileceği en iyi konuşmaydı... arada kendi zihniyetini yansıtan cümleler koysada 10 dakikalık etkileyici bir konuşmaydı... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() doğruya doğru demek hayran olmakmı...
adamlar tepkilerini ortaya koymuşlar hemde güzel şekilde... bizim muhafazakarlar ses çıkarmadı... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() böyle para kazanamazlar...
gitsinler bi diziye figüranlık yapsınlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|