![]() |
#1 |
![]() -
-ortam yanıyo dostum kop gel bekliyorum bye - converse'lerim erimeye basladi. +sende timberland'lerini giyseydin!!! -ay tırnaam yandııa -zibani bey şimdia bir ben bu kıyafetinizi hiç beğenmedim, bi daa bu ortama biran önca bi kılıma istiyoruum ona göra! -pazardan mı bulmuş o kazanıa?! -ayyy berktuğrulcannnnn çok tearladiiiimmm kilma yok mu burdea... -abi ortam kızıl farklı bi dünya tavsiye ederim yani -ambiyans süpeaar,inanılmaz yağni,böle ateşler filağn,sonuçta etkileyici bi yer,bayıldım,cidden çok manyak filan güzel olmuş,ne kadar takılcam ben buraya? - hii kısssım ortama baak... +akalım felan yane.. - inanmıyoruaaaam; sıcak felan yaaa.. +kal geldi vacinsu, şuna baaak.. - o o oha oldum, hatta çüş olduaam.. +inanmıoraaam..pardon, siz kimsiiiin? - zebaniyim yavrum ben.. +heeeaa..o nedir? - yakacam hepinizi.. +nassı yanee?hea anladıaam, kıyafet partisi felan, dimeee?? - he yavrum he..geç şöle bakim.. +bi dakka yeaa..noluaaa?vacinsuaa, nereye kısssım?bensiz eller havaya heaa..aşgolsuuaaan.. - ayy.. merağbaaaağğ...!! siz zebani olmalısınız diymii +evet nolmuş.. beğenemedin mi? - yok ondan şeyetmedim... ıyykk burası ter kokuyo yaaa.. parfüm yok muydu? +ne kokacaktı yaa...!! - yaa ben bişi sorcam yaa. +hadi çabuk söyle işimiz, gücümüz var - burada air conditional yok mu?? +........!!!!!!! - ama ama ama bana öbür dünyada her şey var demişlerdi, ben o yüzden geldim +o cenette oluyor...! burada bir tek senin gibi ... neyse ağzımı bozmayacağım - heehh.. bildim.... yani cennet reina öyle mi..! neyse tanıştığıma sevindim.. ne taraftan gidebilirm acaba? taksi çabuk gelir mi? - evettt... siz sarı saçlı, minik çantalı faniler gelin bakim buraya..! +ayy.. neden asabiyet yaptın ki sen... - hadi canım.. hadi daha senden çok var.. +ayy..zebanican.. ihihihiii..biz niye cehenneme geldik yaa...anlamadık biz.. - insanları çıldırtıp, onların sabır sınırlarını zorladığınız için.. +hee..iyi dedim yoksa geçen sene yanlışlıkla sahte gucci kullandım felan diye mi. - şaytaaaaaaaaaaan baaaaaaaaaiiiiiiyyyyyyyy +ne var - miller varmıaaaaaa milleaaaaaaaaarrrrrrrr +var yavrum kazanın içinde - vay beaaaaa burda telfooaaaaan çekmiaaoooooo yaaaaaa cansıyıda çaaaarcaktım kazanaaaaaa +cansı reinada yavrum sen gir kazanın içine çeker o - walla deeeeeeeeeee +töbe töbe - vay beaaaaaaaa şeytanı bile imana getardımmmm
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() teşekkürler.. emeğine sağlık +1
|
|
![]() |