![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah razı olsun... tesbitler ve açıklamalar muhteşem... at gözlüklerini çıkartın ve ahmed hocayı dinleyin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ehli İman tespitleri böyle olur MaşaAllah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok güzel bir program olmuş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ahmet Akgündüz Üniversite Kurmak için Hizmet'in kapısını çalıyor
Ancak destek göremeyince o günden beridir hizmet hareketine karşı mesafeli Şuan ise kendisine üniversite için yardım edenlere diyetini ödüyor Program uzun Ne dediğini de çok takip etmedim Ama yukarıda ki ayrıntı işinize yarayabilir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Akgündüz gerçekçi konuşuyor, ard niyetliler uyansın artık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ahmet Akgündüz, Dershanelerin kapatılmasını istediği gibi internet ortamında çarpıtmalar yapıldığını, Fethullah Gülen'in Veliyullah, Nebiyullah olduğunu, sadece bu tartışma ortamında üslubunun ağır olduğunu belirtmişti.
Aynı Ahmet Akgündüz niye başbakanın üslubunu eleştirmez hiç düşündünüz mü? Hollanda da bulunan Üniversitesi gündüzleri kapalı isnek avlıyor. Benhur un dediği gibi cemaate Üniversite yi döndüremiyorum yardım edin talebine red aldı. İnsan merak ediyor acaba hükümetten yeşil ışık mı aldı? Kurduğu üniversitenin öğrencileri hep arap, onlarda gelmiyor. Fethullah Güleni siyasete karışmakla suçlayanlar niye Ahmet Akgündüzü bunla suçlamıyor. Orası da ayrı vaka. Allah yolunu açık etsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ''BENHUR'' ve ''Akbursa'' nickli Cemaatçi şahıslar, bir insan sizin liderinizi (Fethullah Gülen'i) güzel bir üslupla bile eleştirse hemen o insana karşı saldıraya geçiyorsunuz ve ona çamur atıyorsunuz.
Ayrıca Amerika'da ikamet eden Fethullah Gülen isimli şahıs ile T. C. Başbakanı Tayyip Erdoğan'ın arasının da 2011 seçimlerinde Fethullah Gülen'in kendi adaylarını Tayyip Erdoğan'a dayatmaya ve kendi adamları ile Meclis'i doldurmaya çalışması üzerine, Tayyip Erdoğan'ın ''bu partinin genel başkanı ben isem kimin milletvekili adayı olacağına ben karar veririm , tavsiyeleri dinlerim ama okyanus ötesinden bize ve millet iradesine zorla müdahale edilmesine de müsaade etmem'' demesi üzerine açılmaya başladığı söyleniyor. Konu Özgür Suriye tarafından (12-13-2013 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Fethullah Gülen kimseyide şu partiye gir bir temenni de bulunmaz. Hiç bir yakın üyeside siyasette değildir. Kavga asıl bazı vekilllerin iş alımlarında, bürokratik atamalarda cemaat kadrolarına takılmasından dolayı başbakana şikayetlerle başlamıştır. En büyük mesele ise KCK lıların tutuklanması ve Doğu politikasıdır. Hakan Fidan bunda çok etkilidir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|