Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-10-2008, 01:33   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Kartelin yeni baş tacı...
Çankaya`ya davet edilmediği yalanıyla ülkeyi terk edeceğini söyleyen Fazıl Say`dan sonra, kartel basını yeni bir `İslam`a hakaret ustası` buldu: Bartholomeos hayranı Esin Afşar.

Dini inanışlardan ve dine dayalı uygulamalardan -kısacası İslam’dan- rahatsız olduğunu açıkça dile getiren İtalya doğumlu Esin Afşar, kartel gazetelerinden birine verdiği demeçte “Dini insanın gözüne sokmaya gerek yok, gerçek dindar bunu gizli tutar” diyerek büyük bir gafa imza attı.

öRTüNENLERE AĞIR HAKARET
Müslüman kadınların bilinçlenerek örtüye bürünmesini hazmedemeyen Afşar, devletin zirvesindeki isimlerin eşlerinin başörtülü olmasından da rahatsızlık duyduğunu söyledi. Afşar, örtülülere şu ağır hakaretlerde de bulundu: “Türban takanlar ve kara çarşaf giyenlerde büyük bir artış var. Tiyatroya gidiyorum, oradalar. Bir de onlar ‘biz buradayız’ demek için anlasa da anlamasa da her yere geliyorlar. Denize bir giriyorlar, astronot gibi. Umacılar gibi...”

GüLEN’E İFTİRA
Bu hakaretlerle de yetinmeyen Afşar, “Türkiye için en büyük tehlike Fethullah Gülen” dedi. Afşar, iddiasını “Rahmetli Ecevit de ona çok ödün verdi. Toktamış Ateş gibi isimler bile onun elinden ödül aldı. Benim adım geçmiş, ‘Yok o almaz’ demiş. Biliyor demek. Atatürk’ün kemikleri sızlıyordur” diye sürdürdü.

FAZIL SAY’LA AYNI FİKİRDEYMİŞ
Hızını alamayan Esin Afşar, asıl niyetini “FazIı Say’a çok fazla yüklenildi” diyerek belli etti ve “çocuk çok doğru bir şey söyledi. Aynı fikirdeyim” dedi.

OSMAN YAĞMURDERELİ’YE SALDIRDI
Esin Afşar’ın hedefindeki son isim ise sanatçı milletvekillerinden Osman Yağmurdereli oldu. İşte ağza alınmayacak ifadeler: “Sanatın ölçüsünün kaset satışları olduğunu düşünüyor. Pes yani, vah zavallı haddini bilmez. Amerika’ya gidiyorsun Fazıl Say diyorsun çıkarıp CD’sini veriyor. Yediği naneye bak, cahilin. ölçü buysa, o zaman ben de çekim gideyim, beni de kimse dinlemiyor, benim kasetlerimin de sattığı falan yok.”

O DA PİYANOCU
çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (çYDD) üyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyesi, Türkiye- Yunanistan Dostluk Derneği yönetim kurulu üyesi Esin Afşar, İtalya’da doğdu ve bir diplomat kızı. Ankara Devlet Konservatuarı piyano bölümünü bitirdi. Maria Callas ve Leyla Gencer'in hocası olan Madam Hidalgo ve Madam Böhm'den şan dersleri aldı. Kısacası Türkiye’ye en az Fazıl Say kadar yabancı.

BARTHOLOMEOS HAYRANI
İslam’a ve vecibelerine karşıtlığını bu kadar açık ilan eden Esin Afşar, Ekümeniklik iddiasıyla Türkiye’nin içişlerine karışma yetkisini kendisinde gören Fener Rum Patriği Bartholomeos’a olan hayranlığı ile biliniyor. Afşar’ın Fener Rum Patriği ile dostluğu 1999’da çekilen fotoğraf karelerine yansımıştı.

(Engin Kaşdaş-habervaktim)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-10-2008, 01:36   #2
Kullanıcı Adı
Gölge
Böyle insanları görünce ve söylediklerini okuyunca içimdeki inancım bir kat daha artıyor ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2008, 01:36   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Malzeme kıtlığı çeken Katel' e müjde !!!
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2008, 01:38   #4
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Allah(cc) sonlarını hayır etsin diyecem ama bunlar için dua etmek bile gelmiyor içimden...
Alt 01-10-2008, 10:16   #5
Kullanıcı Adı
Feride
islam düşmanları dün de vardı, bugün de var, yarın da olacaktır. ama tabiki de bu ağır sözlere kayıtsız kalmakmümkün değil. Allah müslümanların yar ve yardımcısı olsun..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2008, 10:59   #6
Kullanıcı Adı
romakudüs
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Allah(cc) sonlarını hayır etsin diyecem ama bunlar için dua etmek bile gelmiyor içimden...
Allah sonlarını hayır etsin inşallah
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)