Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Kim? Kimdir? Biyografiler ve hayat hikayeleri.

Stil
Seçenekler

Alt 01-24-2008, 21:52   #1
Kullanıcı Adı
esma_
Standart AHMET HAKAN!..
fikir adamı değilmiş, demek istiyorum ilk olarak !..

bende en çok merak uyandıran şey ise ahmet hakan ı bu kadar döndüren şeyin adı ...

para mı !
şöhret mi ?
hırs mı ?

ne !!!

aslında

'Ahmet Hakan, daha Kanal 7'de iken işlerin bu raddeye geleceğini, "sonunun bu olacağını" biliyordu!..
Evet, biliyordu ki, Gerçek Hayat dergisinin 24. sayısında, kendisine yöneltilen sorulara şöyle cevap veriyordu:
"atv'ye transfer edilmeniz gündeme geldi?"
-Hayır gelmedi, böyle bir şey yok.
"Olsa gider misiniz?"
-Gitmem... Büyük konuşuyorum, gitmem.!!!
Niçin gideyim ki atv'ye?..
"Para?"
-Bunun muhasebesini hiç yapmadım, fakat yüksek meblâğlar teklif edilse de kabul etmem...
Çünkü bu benim için bir son olur.'

insanların fikirlerinin bu kadar çabuk değiştiren şeyin adı acaba ne olabilir !..

bir de

şu dönemde ahmet bey köşesinde kutsal bildiği değerler üzerine yemin etmeye başladı !!!
hangi kutsal değerler acaba !... çünkü sayesinde etrafında kutsal sayabileceği bir tek değer bile kalmadı..

kendisini baş yazar filan zannediyor olmalı ki mağrurluğu buna dayandırılsın!..

esma_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-24-2008, 22:38   #2
Kullanıcı Adı
Yâren
Standart AHMET HAKAN!..
Ezber bozan İmam hatipli. değişik birisi hangi gün ne tarafa döneceği belli değil
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2008, 23:10   #3
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Standart AHMET HAKAN!..
[i]Ahmet Hakan'dan Hocalara 3 Soru (25 Kasım 2007)

Hocalara üç soru :
SAYIN Mustafa İslamoğlu... Sayın Hayrettin Karaman... Sayın İhsan Eliaçık... Sayın Hayri Kırbaşoğlu... Sayın Süleyman Ateş... Sayın Nihat Hatipoğlu... Ve hatta Sayın Yaşar Nuri Öztürk...
Pek muhterem hocalarım!
Teoloji alanında az buçuk mürekkep yalamışlığım vardır.
Ancak...
"Yarım hoca adamı dinden imandan eder" şeklindeki geleneksel hükmü göz önünde bulundurursanız...
Benim bu konuda ahkám kesmeye kalkışmamın yol açacağı vahim sonuçları sizler de takdir edersiniz.
Dolayısıyla bu iş size düşmektedir.
Lütfen, ta imam hatip günlerimden beri işin içinden çıkamadığım şu "üç mühim konu"da...
Hem beni, hem de benim şahsımda merak edenleri aydınlatabilir misiniz?
BİR: Kuran'da hem "Yahudi ve Hıristiyanların dost edinmemesi" öneriliyor, hem de "Bir Müslüman erkeğin, Hıristiyan ya da Yahudi kadınla evlenmesi"ne cevaz veriliyor. Burada bir çelişki yok mu? "Dost edinme! Ama evlenebilirsin" şeklinde ortaya çıkan bu çelişkiyi nasıl izah etmektesiniz?
İKİ: İslam dininde Yahudiler için "lanetlenmiş kavim" tanımlaması vardır. Bir ırkın topyekûn lanetlenmesi yaklaşımı, İslam'ın ortaya koyduğu "Herkes Allah katında eşittir" prensibiyle çelişmiyor mu? Bu çelişki hakkında ne düşünmektesiniz?
ÜÇ: Geçenlerde Suudi Arabistan Kralı, Vatikan'ı ziyaret edip Papa'ya armağanlar sundu. Oysa Papa, Suudi Arabistan Kralı'na iade-i ziyarette bulunamaz. Çünkü Mekke ve Medine'ye Müslüman olmayanların girmesi yasak. Bu yasak kararı "bir arada yaşama" fikrine aykırı değil mi? Yasak kararının arkasında hangi "mantık" yatmaktadır.

[i][b]Arkadaşlar bu soruları İMAM HATİP mezunu olan Ahmet Hakan sordu...
Ben İmam Hatip mezunu değilim aksine İslamiyet'in güzelliklerini sonradan farketmiş bir insanım ama bu soruları gördüğüm anda ben bile hemen mail atarak cevaplarını verdim çünkü hepsinin cevabını biliyordum!

Ahmet Hakan'da aslında cevaplarını biliyordu fakat uyguladığı taktik gereği bir gün dine yakın yazılar yazıp diğer gün Aydın Doğan'a yalakalık olsun diye yada başyazarı Ertuğrul Özkök'ün gözüne girmek için dine muhalif saçma sapan yazılar yazıyor...

Bu kafayla giderse çok yakında Nişantaşı'ndan dışlanır gibime geliyor çünkü tarafı belli olmayanı kimse kabullenmez...

Alt 01-25-2008, 09:52   #4
Kullanıcı Adı
esma_
Standart AHMET HAKAN!..
yarım hoca insanı dinden yarım yazar da yazarlıktan eder, ya da dikkat etse de yazarlıktan falan olmasa bari, işsiz kalır sonra üzülürüz........

büsbütün dağıttı, nereye vuracağını da bilemiyor gibi bir hal sezdim ben!.......
esma_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2008, 16:04   #5
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart AHMET HAKAN!..
ahmet hakan malesef ölüm korkusunu yenememiş, ALLAH korkusuna tercih etmiştir,,onun bu acziyet içeren yazı ve fikirleri daha önce geçirmiş olduğu kazanın neticesidir,,,,masonlar hakkında yapmış olduğu haber dizisi sonrası KAMYON kazası geçiren ahmet hakan ölümden dönmüş fakat bu dönüş onu bambaşka biri yapmıştır,,,zemin kaygansa insanda kaypaksa çok defalar düşer,,,her düşmesinide zemine bağlar,,,,,,tıpkı ahmet hakan çoşkunun özüne söz söylemesi gibi,,,,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-25-2008, 16:56   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart AHMET HAKAN!..
kendisini paraya satan birisi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2008, 19:32   #7
Kullanıcı Adı
suayip_caliskan
para hakanı bozdu şimdi pelin batu ile birlikte böyle bir adam nasıl imam hatip mezunu
suayip_caliskan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)