![]() |
#1 |
![]() Arkadaslar Biliyorsunuz Son Günlerde Filistinde Filistinliler Israel Köpeklerin Zulmü ile karsi karsiya,ve biliyorsunuz ki gecenlerde Israelin Basbakanini Hükümetimiz TBMM´de Agirladilar israel basbakaninin konusma esnasinda vatan istiyorum Siirini okumasi esnasinda Hükümet Milletvekilleri Israel Basbakanini ayakta alkisladilar,ayriza Basbakanimiz Tayyip Erdogan her 7 Yilda bir yapilan asil amaci Israilin Taninmasi olan Anapolis Toplantisina katilmistir ilk i 1993,2000 ve 2007 yapilanToplantilar güya Filistine baris getirecek,Bütün uyarilara ragmen gerek bu Toplantiya katilmasi gerek Tbmm Agirlayarak ayakta alkislanan Israel Basbakani ve Bunlarin Su an Filistinde ne derece baris getirdigi Anapolis Toplantisi Filistinlilere getirdigi huzur ortami ortada.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yine başlamışsınız Bahar hanım hayırdır..Bu kadar saçma sapan konularla uğraşacağınıza at gözlüklerinizi çekin ve etrafınıza iyice bir bakın..Ama bakarken sadece bakmayın..Görün derim ben..Malum görenle görmeyen bir değil.. ;)
|
|
![]() |
#3 |
![]() Ha aklıma gelmişken bir şey daha söyliyim..İsrail başbakanını ayakta alkışlamışlar demişsiniz..Ben o gün canlı yayında birebir izledim ama ayakta alkış tutan kimseyi göremedim.. :-\ Var mı kanıtınız..?Ben mi yanlış gördüm acaba..Hayret gözümdende bişe kaçmaz ama.. 8) neyse..
|
|
![]() |
#4 |
![]() what are you amaç bahar?
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bahar gelmiş yine. Sen hiç uslanmayacaksın. Siyasetten anlamıyorsunuz bari gidin sek sek felan oynayın.
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
zaten içe sinebilecek bir olay da değil katilllerin zalimlerin bizim meclisimizde olmamaları gerek ama asla art niyet aramamak gerekir eminim ki burada tek beklenen gerçekten artık filistinde bir barış olması ve ülkemizinde buna yardım etmesi yalnız barışın sağlanacağı yok bu zalimler iflah olmaz... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|