![]() |
#1 |
![]() EXPO 2015'i Milano yapacak
Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olarak gösterilen EXPO 2015 İtalya'nın Milano kentinde yapılacak. EXPO 2015 için ilk gelen haber İzmir'in kazandığı yönündeydi. İzmir bir anda sevince boğuldu ancak hemen ardından bunun yanlış alarm olduğu ve açıklamanın henüz yapılmadığı açıklandı... Ve resmi sonuç açıklandı; Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olarak gösterilen EXPO'yu İtalya'nın Milano kenti kazandı. 151 üyenin oy kullandığı elemede delegelerin 86'sı Milano'ya oy verirken 65 delege tercihini İzmir'den yana kullandı.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :-[
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() dünyanın en pis şehri seçilen yer sağlık kenti oldu ..o ırkçılık yapanları allah kahretsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İzmir'de yapılacağını duyunca baya sevinmiştim ama sonra sevinç boşa gitti.
2 sebep var bence. 1.si baykalın orda olması 2. kapatma davasının kabul edilmesi. ---- Milano da hırsızlık Türkiye'ye göre daha fazla olduğunu biliyorsunuzdur sanırım. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arkadaşlar tmm biliyoruz haksızlık oldu..
ama şuan Türkiyemizin durumunu biliyorsunuz.böyle çalkantılı bir ülkeye kim gelip yatırım yapsın..3-5 kendini bilmez yüzünden itibarımız sarsıldı...expo 2015 i alamadıysak bunun tek suçlusu o başsavcı olacak adamdır !!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Verseler ayıp olurdu..........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ee demokratik bir ülkeyiz arkadaşlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Milano Kapatma davası sonrası iyi kulis yapıp işi kaptı.!
40 Milyar dolar dan bahsediliyodu.! Helal olsun, yunanistan bile yapmazdı bunu bize! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yemin ediyorum sinirden ağladım..Öndeydik oylamada haber bir duyuldu milano kazandı...sadece bunu piyasalar alt üst oldu...
El birliği ile ülkeyi batırcak ahlaksızlar..koltuk kaygısı için ülkeyi harcayor rezil yaratıklar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|