![]() |
#1 |
![]() Abdüllatif Şener 59. Hükümet (Erdoğan Hükümeti) ve 58. Hükümet (Gül Hükümeti) Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, öncesinde 54. Hükümet (Erbakan-Çiller Hükümeti) Maliye Bakanı, T.B.M.M. 19. Dönem ve 20. Dönem Refah Partisi, 21. Dönem Fazilet Partisi, 22. Dönem AKP Sivas milletvekilidir. 1954'de Yıldızeli'nde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Gazi Üniversitesi'nde doktora yaptı. Gazi Üniversitesi Bolu İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi'nde dekan yardımcısı oldu. Hacettepe Üniversitesi İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde öğretim üyeliği yaptı. AKP kurucu üyesidir. Fransızca bilir. Evli ve 4 çocukludur.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() akpde sevdiğim bi insan akpli olmasam bile...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bizlerde AKP'Yİ sevdiğimiz insanlar olduğu için daha doğrusu adam gibi adamlar olduğu için seviyoruz.
Abdüllatif Şener'de onlarda sadece birididir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() esra ellerine emeklerine sağlık ben Abdüllatif Şeneri çok başka seviyorum
iyiki paylaşmışsın çok saol... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kendisi KÜBA'NIN BÜYÜK DEVRİMCİSİ AMERİKAN CELLADI FİDEL CASTRO'NUN OĞLU FİDEL CASTRO JR. ile çok yakın ilişkilerde bulunmuştur...
bu seçimdede adaylıktan vazgeçmiştir... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Evet adaylıktan vazgeçmiş olabilir ama bizimle olmaktan vazgeçmememiştir.
İnanıyorum ki dışarıdan da olsa AKP'yi en iyi şekilde destekleyecektir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() :D yok hocam ben sosyalist deilimde ne biliim adam çok hoşgörülü herşeyin tadına varmış bi insan görüntüsü var...
bide castronun torunu ilede a.şenerin oğlu ii anlaşıyorlarmış... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ankara siyasal mezunları genelde böyle oluyormuş.hep bir damarları marksist akarmış
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |