Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: 1900-2000 yılları arasındaki ülkesine en faydalı devlet adamı kimdir ![]() |
|||
II.abulhamit han |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 31.15% |
m.kemal atatürk |
20 | 32.79% |
adolf hitler |
5 | 8.20% |
stalin |
1 | 1.64% |
mao |
2 | 3.28% |
aliya izzet begoviç |
8 | 13.11% |
ömer muhtar |
4 | 6.56% |
ibraim rugova(uçk) |
0 | 0% |
fidel castro |
2 | 3.28% |
Katılımcı sayısı: 61. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() arkadaslar birden fazla oy kullanabilirsiniz !!! kesinlikle kime oy verecekseniz o ülkenin vatandası oldugunuzu düşünün !!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Abdülhamit han'ı da çok severim.Kendisiyle ilgili pek çok kitap okudum.En çok beni Abdülhamit'in kurtlarla dansı etkiledi.Ancak M.Kemal paşa başımıza öyle zor dönemde dsüşman isgali altında karanlıklar içinde geldi.7 dünya devini yenip Aydınlanma devrimlerini yaşattı.Bu yüzden oyumu ulu önder Mustafa Kemal paşaya verdim.
Çünkü o bir dehaydı. İngiliz başkanının da dediği gibi Allah yüzyılda bir her anlamıyla devlet adamı,asker olan bir deha yollar bu yüzyılınkini allah bize nasip etmişti. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BENDE OKDUM O KİTABI VE HERKESE TAVSİYE EDEBİLİRİM,OKUDUKTAN SIONRA DA BİRİSİNE HEDİYE ETTİM ZATEN
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() arkadaşlar nerede BilgeKral_? Arafat_?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() anket çok sığ olmuş bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Stalin mao....
Baksanıza Mustafa kemal desem yanlız türk milleti seviyor ama kendi ülkemizde kendi vatandaşlarımızdan "Stalin" ve "mao" çığırtkanlığı yapan ve izinden giden birsürü adam var ;)...E var demekki bir keramet... 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() II.abulhamit han
M.kemal Atatürk |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç şıklarda olmalı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Mustafa Kemal'i tüm mazlum milletler örnek almıştır.Ayrıca ne kadar büyük olduğunu tüm dünya liderleri belirtmiştir.
''Büyük Atatürk yalnız Türkiye'nin değil bütün doğunun atasıydı''Emanullah Han-Afgan Kralı ''Kelimenin tam manasıyla mükemmel bir yöneticiydi.Askerdi''Limon von sonders ''Savaşta Türkiye'yi kurtaran sonrada milletini dirilten yüce bir insan''Cerci ''Akıllı ve barışçı yöntemleriyle iz bırakıcak dünya lideri''Fransa cumhurbaşkanı-Albert Lebrun ''Atatürk özgürlük mücadelesi veren tüm dünya milletlerinin önderiydi.''Hindistan parlemento başkanı-Sucheta Kırıpalanı Yeterli değilse daha onlarcasını yazabilirim.Tekrar söylüyorum harika bir dünya lideri olup pek çok milletin sevgisini kazanmıştır. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Selam...
Abdulhamid Han ve Mustafa Kemal Atatürk... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|