![]() |
#1 |
![]() MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
İSTANBUL İL KADIN KOLLARI ŞÖLENİ MHP İstanbul İl kadın kolları 2.bölge şöleni, Fatih’de muhteşem geçti. Asenaların bu anlamlı şöleninde MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu günün anlam ve önemi,yaklaşan yerel seçimlerle İlgili konuşma yaptı. Asenalar bizde sandıklarda görev isteriz dediler. MHP İstanbul İl Başkanlığı liderliğinde tüm ilçeler yerel seçime hazırız dedi… Görüntüler: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİLLİYETÇİ DURUŞ GAZETESİ Haber: yusufiyeli cengiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hazırsanız sorun yok.. Ak Parti kurulduğu günden beri hazır..
Milletimize Kardeşçesine günler dilerim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bizimkine nazaran biraz sönük geçmiş. ee olacak o kadar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Tamam söylerim kapatırlar merak etme ![]() Teşekkürler temenniniz için... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Tebrikler o zaman... Yarış mı var? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben henüz küçük bir kızken gitmiştim amcamla mhp nin bi şölenine
![]() o çocuk halimle hiç sıkılmamıştım zevkliydi baya ![]() ama bu resimlerde cidden sönük görünüyo :-\ gerçi bi kaç resim nasıl olduğunu göstermez ama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sünnet dügünü gibi maşallah eğlenceli geçmiş :-* İl başkanına altın,çeyrek taksalardı :-X
Şaka şaka. Ak parti'nin buluşmasına göre daha sönük geçmiş olabilir ama genel başkanlarının katıldığı bir org. olsaydı coşkulu olurdu belki :-* |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sahi, düğün havası var fotoğraflarda..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() arkadaşlar hem mhp hem chp delegeleri bile zor ayarladığı için kongre salonlarında veya düğün salonlarında kongrelerini yapabiliyorlar
![]() e herkes bizim gibi tüm il ve ilçe kongrelerini 10bin kişilik salonlarda yapamaz değil mi? müsaade edin de o kadar farkımız olsun ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |