![]() |
#1 |
![]() ![]() Yapım : 2008, ABD / İngiltere Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Gizem / Macera / Psikolojik / Gençlik Yönetmen : David Yates Senaryo : J.K. Rowling (Kitap), Steve Kloves Oyuncular : Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Michael Gambon, Warwick Davis, Timothy Spall, Robbie Coltrane, Mark Williams, David Thewlis, Tom Felton, Bonnie Wright, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Natalia Tena, Katie Leung, Jessie Cave, David Bradley, Helen McCrory Yapımcı : David Heyman, David Barron Görüntü Yönetmeni : Bruno Delbonnel Müzik : Nicolas Hooper Süre : 2 saat, 10 dk. Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008 Büyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle'ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts'taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Ancak Diagon Yolu'ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy'un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort'un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy'un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry'yi yine zor günler beklemektedir. Bugüne kadar hiçbir serisini izlemedim. Bilim kurgu, fantastik hastası olan ben, neden bu filmi izlemem anlamadım. :o
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bende pek izlemem,anca arkadaş zoruyla izlersem izlerim o akdar.Hatırlamıyorum bile filmlerini :D
Arkadaşta zaten Emma için izliyor :D |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
En sinir olduğum şeydir. > ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Öyle ama güzel bir kız ama,hakkını vermek lazım :-*
Bu filmi izlemeye gidenlerin yarısı onun için gidiyor desem yalan olmaz sanırım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben filmleri sevmedim ya kitapların yanında sönük kalıyolar :-\
Emma güzel kız yaw ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() harry potter ın eski yakışıklılığı kalmadı :D :D