![]() |
#1 |
![]() Bence,Milliyetçi-İslamcı çizgideki aynı 1991 Genel Seçimlerinde yapılan MÇP(MHP)/RP/IDP ittifakı gibi birbirine yakın siyasi görüşteki PartilerMilliyetçi Hareket Partisi/Saadet Partisi/Büyük Birlik Partisi/Bağımsız Türkiye Partisi/Aydınlık Türkiye Partisi hem Yerel Seçim 2009 'a hemde olası bir Erken Seçime Milliyetçi İslamcı Cephe oluşturarak girmeliler.Bu Geniş Katılımlı Milliyetçi İslamcı Cephe ,Halk nezdinde Güçlü bir Alternatif oluşturabilir.
Osmanlı kültürünü benimseyen MHP ve SP,BBP,BTP,ATP Partilerin tabanını Milliyetçilik ve İslam-Türban yasağının kaldırılmasında ortak paydada olduğunu düşünüyorum.Bana göre Ülkücülükle ve Milli Görüşün temeli aynıdır zaten iki ideolojide islami çerçevededir. Bana göre milliyetçi ülkücü dindar muhafazakâr kesimlere hitap eden bu Geniş Katılımlı Milliyetçi İslamcı Cephe MHP/SP/BBP/BTP/ATP Halk'ta güçlü Bir Sinerji oluşturup hem Yerel Seçim 2009'de hemde olası bir Erken Seçim 'de en az 20 % veya 25 % arasında oy alarak bir sonuç elde edebilir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Erken Seçim'de Milliyetçi İslamcı Cephe MHP/SP/BBP/BTP/ATP oluşturulsun mu oluşturulmasın mı ?
oluşturulması için, her oluşuma dahil edilenler tam anlamıyla oluşumu temsil etmelidir.Lakin malumunuz, MHP bu oluşumda en son güvenilecek partidir. Kendileri başörtüsünü çözeceğiz derken, 1999 seçimleri sonrası sol tarafın ayak bağı olmuş; başörtülü eski milletvekili Nesrin Ünal'ın başını mecliste açtırmakla kalmayarak, bir de pişkin pişkin: "MHP başörtüsünü çözerek çözmüştür." demiştir.Lakin başını açan milletvekilinin bu tavrı, MHP nin başörtüsüne bakışını yansıtmaktadır... MHP ye güvenmemiz mümkün değildir bu noktada, halen de hatalarına devam etmektedir. Milliyetçi cephesi kendilerinin olsun, ama İslamcı diye tanımlamak , İslam 'ı anlamayan kimselerin bakışını yansıtır tam anlamıyla. BTP de kendi içinde çırpınmakta, kendine hayrı dokunmamaktadır; oluşuma bir katkısının olacağını zannetmiyorum. Milli görüş çizgisi elbetteki oluşuma en önemli misyonu kazandıracaktır; lakin yine de bu oluşum, SP nin sabırsız ve aceleci tavırlarıyla yine yürümez derim. Baştan kopuk bu fikir kanaatimce. selam ve dua ile |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu isimler asla aynı çatı altında toplanamaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bence de
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() mhp ve sp ikisi aynı çatıda
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Oluşsa da fayda vermez... Halk akıllı artık,İktidar kimse belediyeyi ona veriyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ne gerek var oluşmasın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gereksiz...
![]() Ak Parti alacak %50-60 zaten.. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() evet hiç gereği olmadığı gibi böyle bir şey mümkün değil bile
sp ile mhp birbirine çok uzak. birleşmeleri için mhp özüne dönmelidir şu anki gittiği çizgiden vazgeçmeli gerçek bir milliyetçi gibi davranmalıdır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
mhp özüne dönse dediğiniz gibi olur zaten bende milli görüş ile ülkücülüğün aynı kaynaktan çıktığını okumuştum bu ben şok etti sebep ülkücülerin çizgilerinden çıkmaları :-* |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|