![]() |
#1 |
![]() Önder Sav ile birlikte gittiği Güneydoğu gezisi protestolarla zehir olan CHP lideri Baykal, bu sefer de Trabzon'da hayal kırıklığına uğradı! CHP Genel Başkanı Baykal'ın geçtiğimiz ay CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile birlikte çıktığı Güneydoğu gezisine protestolar damgasını vurmuş, gittiği her yerde tepkilerle karşılaşan Baykal neye uğradığını şaşırmıştı. CHP liderini bir şok da bugün Trabzon'da bekliyordu. Bazı açılış ve temel atma törenleri için Trabzon'a giden Baykal'ı, havalimanında çok az sayıdaki kişi karşılayınca CHP liderininin morali -fark ettirmek istemese de- ciddi şekilde bozuldu. Baykal, daha sonra Trabzon'da Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Baykal'ın hedefinde yine Başbakan Erdoğan vardı: “Geçenlerde önemli isimler tutuklandı. 13 aydır iddianame yok. 12 Eylül döneminde, darbe dönemlerinde bile bu olmadı. Birisini gözaltına aldılar. 'Bu işin kasası dediler'. Adamın 11 ay sonra cesedi çıktı. Kanser oldu, öldü. Cenazesini evine nakledecek para bulamadılar belediye para tahsis etti. Bunlar insan haklarına, demokrasiye aykırı. Bunları şikayet ettim. Bana 'bunların avukatı mısın?' dediler. Ben insan hakları ihlallerine uğrayan herkesin hakkını aramaktan şeref duyarım. Başbakan savcı olursa ben avukat olurum dedim. Başbakan konuyu kaydıracak ya... Baykal çetelerin avukatlığını yapıyor dedi. Hayır ben T.C.'nin, hukuk devletinin, yasaların, mağdurların avukatlığını yapıyorum. Temiz eller operasyonu diyor. Sen kim temiz eller operasyonu yapmak kim. Önce kendi elinin temiz olması lazım. Temiz eller operasyonu dokunulmazlık kaldırıldığı zaman olur. Senin arkanda 13 tane dosya olacak sonra da temiz eller yapıyorum Baykal engelliyor diyeceksin. Çık karşıma ikimizin de dokunulmazlığını kaldıralım da temiz eller operasyonu başlasın. Temiz eller operasyonuymuş...Yazarları gözaltına alacak, TSK'nın 4 yıldızlı generallerini gözaltına alacak sonra da temiz eller yapıyorum diyecek. Temiz eller yapıyorsan çek elini gazetecilerden, generallerden yanındaki enerji, ihale mafyasına bak.” SAMANYOLU HABER ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok kalabalık gözüm kamaştı .Baykal'ı seçemiyorum biri yardımcı olsun lütfen :D
![]() Bu arada teyzemin önden saçlar çıkmış , laik bayanı öpmek gibisi yok değil mi Deniz Bey ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Halk fındık atmaya yanaşmamış,bu yıl az verim elde etmişler sanırım :-X
teröristlerin avukatını kim neden karşılasın ki :-* |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Her yerde avukat konusundan bahsediyo ....Başka bi konu bulamıyo...Hayal kırıklığına bir daha ki seçimlerde daha güzel uğrayacak..Şimdiden alıştırmalarını yapsın ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() Chp'li başkan Volkan canalioğlu, Baykal'a kemençe hediye ediyor.. haber61 ![]() haber61 Chp Lideri Deniz Baykal bugün Trabzond'daydı. Baykal, Trabzon Belediye'sinin yaptırdığı Hamamizade İhsan bey Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde bir konuşma yaptı. Konuşmasına, Trabzon'un Chp'li Belediye Başkanı ![]() Başbakan Erdoğan'ın 'büyükşehir olmak öneli değil, siz yatırıma bakın' yaklaşımına karşı popülist bir söylemle Trabzon'un büyükşehir olması gerektiğini, Trabzon Belediyesi'nin de Büyükşehir Belediyesi olması gerektiği haykırdı. Baykal daha sonra, Ak Parti hükümetinin Türkiye'nin borcunu 280 milyar dolar artırdığını söyledi. Atatürk, İnönü, Bayar, Menderese, Çiller, Turgut Özal, Erbakan, Ecevit'in yani tüm Cumhuriyet Hükümetlerinin toplam 220 milyar dolar borç yaptığını Ak Parti'ninse 6 yılda bugüne kadarkinden daha fazla yani tam 280 milyar dolar borç yaptığını ve bugün Türkiye'nin 500 milyar dolar borcu olduğunu belitti. Türkiye'de müslümanlara baskı olduğu konusuna da değinen Baykal esti gürledi. 'İslamiyet'e baskı varmış, madem baskı vardı niye engellemediniz. İçinizde ben dinimi yaşayamıyorum diyen kaç kişi var. 70 bin cami, 5 vakit Ezan-ı Muhammedi'yi bütün Anadolu'ya yayıyoruz. Sen kim oluyorsun çekil aradan, çık milletin arasından! Hepimiz Allahımıza, dinimize, kitabımıza sahip çıkan eşit insanlarız!.. Yoksa onun kafasında başka bir İslam mı var. İşte bu çok tehlikeli. Sakın bunlara fırsat vermeyin!" Kanal 1'de Fatih Altaylı'nın programına katılan Canan Bezirgan'ın 'İngiliz Mandası' sözlerini de çarpıtarak yansıtan Baykal, 'İslam Dünyasının kalbinde Mustafa kemal var. Gitsin Iraklılara sorsun o işgali.' diye konuştu. Daha sonra 'Değerli arkadaşlarım böyle bir tablo var, bu yanlış bir tablo' diyen Baykal Sabah ve Atv'nin satış sürecindeki kredi olayını eleştirdi. Konuşmasının son bölümünde, yukarıda "ümitli bekleyiş"in haberinde geçtiği gibi Ergenekon'u savunmaya devam eden Baykal, Başbakan'a 'Çık Karşıma, ikimizin de dokunulmazlığını kaldıralım' diye haykırdı (!) Trabzon'un coğrafik konumunun önemine de değinen Baykal konuşmasını 'Trabzonumuzu yıldız gibi parlatacağız!' sözüyle sonlandırdı. Kaynak: özgün genç |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() türkiyenin borcunu ak parti arttırdı öyle mi ? >
![]() Siz darbeciler , gericiler , takiyye atatürkçüler vs..sizin bu ülkenin ekonomisine verdiğiniz zararı biz hesaplarsak sayı dağarcığım yetmez be sahtekar..Siyasi bir kapatma davasıyla(iddanameyle)türkiye bir günde verdiğiniz zarar 12.5 milyar dolar dava süreli kaç gün oldu ve hesapla ne kadar zarar vvermişiniz türkiyeye.Asıl sizin türkiyeye olan borcunuzu kim ödeyecek ?.Yine bu güzel millet ödeyecek.Bu güzel millette bunun hesabını size sandığa gömerek verecek... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Bizim temelimiz Sağlam ama bunu sizler çürütmey çalışıyorsunuz ,ama çürütmeye çalışarak kendiniz çürüyorsunuz. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Arkadaşlar Trabzon Belediyesi'nin Chp'li olmasına bakıp da 'yazık Trabzon'da elden gitmiş' diye üzülmeyin.. Trabzon'da bundan önce iki dönem Asım Aykan Belediye Başkanı'ydı. Asım Aykan, önce Refah Partisi Trabzon İl Başkanı'ydı. Sonra Fazilet Partisi Trabzon Belediye Başkanı oldu. Daha sonra Ak Parti'ye ilk geçen isimlerden biri oldu. Yani bir dava adamıydı. Bu da demek oluyor ki, Trabzonlular iyi insanlardır
![]() Ancak şu var, Asım Aykan'ın milletvekili olmasından sonra yerine gelen Ak Partili Başkan'ın, Belediye'ye hakim olamayacak -temiz ama saf- biri olması sonucunda yaşanan ciddiyetsiz olaylar, bazı usulsüz işler ve yeni Başkan adayımızın Trabzon'da popüler biri olmamasıydı bize seçimi kaybettiren.. Gerçi arada 400 küsur oy farkı vardı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() kovun sunu Trabzondan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |