Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-08-2008, 17:08   #1
Kullanıcı Adı
Nikimi_Kaybettim
Standart Cem uzan kişisel gelişim cezasına çarptırıldı
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı mahkemece bir rehber eşliğinde ''öfke kontrol sistemi'' programına katılma ile ''öfke kontrolü'' ve ''kişisel gelişim'' konularında 5 yayın okuma cezasına çarptırıldı.

Geçmişteki hali, kasıtlı bir suçtan mahkum edilmemiş olması ve kişilik özellikleri göz önüne alınarak, denetim tedbiri uygulanması halinde yeniden suç işlemeyeceği kanaatine varan hakim Öztürk, Uzan'ın ''Denetimli Serbestlik Yasası'' uyarınca 5 yıl denetime tabi tutulmasına, bu süre içinde 1 yıl süreyle rehber görevlendirilmesine, bu rehber tarafından en az 3 ay süreyle öfke kontrol programına devam etmesi ve öfke kontrolü ile kişisel gelişim konularında 5 yayın okutturulması cezasına çarptırdı.

Söz konusu programın ücretli olması halinde parasının Cem Uzan tarafından karşılanması, denetim yükümlülüğüne uymadığı ya da denetim süresi içinde suç işlediği takdirde davanın yeniden ele alınarak, hükmün açıklanması yönünde karar verildi. (sabah)

Nikimi_Kaybettim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-08-2008, 22:41   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
:D :D :D
Alt 09-08-2008, 22:42   #3
Kullanıcı Adı
Süleymaniye
Getirin şu adamı Remzinin yanına :P Kişisel gelişim denilince aklıma direk Kadim geliyor da. ;)
Süleymaniye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 23:03   #4
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
ah hakim bey vah hakim bey neden, niçin > DUYGUSELİ sokağa 15 günlük temizleme cezasına çarptırmadın ki :'(
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-08-2008, 23:07   #5
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Getirin bana 2 dakkada geliştiririm kişiliğini.Ama çabaya gerek yok.En doğru ceza şudur;

Koy Baykalla aynı odaya en büyük ceza o olur.Bir daha demez öyle kaka şeyler.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-09-2008, 16:04   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Süleymaniye Nickli Üyeden Alıntı
Getirin şu adamı Remzinin yanına :P Kişisel gelişim denilince aklıma direk Kadim geliyor da. ;)
Onun hakkından ancak Kadim Başkan gelir :D
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)