![]() |
#1 |
![]() Temmuz ayı sonunda ailecek bir İstanbul gezisi yapmıştık. İstanbulda çektiğimiz fotoğraflardan bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.
buyrunuz: ![]() İstanbul Sultanahmet Camii ![]() Yine SUltanahmet ![]() Yine Sultanahmet ![]() Yine Sultanahmet ![]() Gülhane Parkından Bir görüntü ![]() Yine Gülhanenin Güzel Çiçeklerinden ![]() Eeee İstanbul olurda bunlar olmazmı? ![]() ![]() İstanbul Beykozda Hz.Yuşa peygamberin kabirinin bulunduğu yer ![]() Hz.Yuşa Peygamberin Kabri ![]() Hz.Yuşa Peygamberin kabrinin bulunduğu Yuşa Tepesindeki Cami ![]() Yuşa tepesinden bir İstanbul manzarası ![]() Yine Yuşa Tepesinden Güzel bir manzara (Fotoğrafların devamı gelecek)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() İstanbul ortaköydeki meşhur Cami (ortaköy camii diye biliniyor, esas adı büyük mecidiye camii) ![]() Aynı Cami ![]() Caminin Giriş Kapısı tarafından bir görüntüsü ![]() Caminin içinden bir görüntü ![]() ![]() Caminin içinde efendilerimizin isimlerinin levhaları ![]() İstanbulun meşhur taksim İstiklal caddesinden ![]() Galata Kulesi ![]() Beykoz yuşa tepesinden bir manzara ![]() Yine Yuşa Tepesinden (devamı gelecek) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ooo gitmedik yer bırakmamışız İstanbul'da yahu..
Çok iyi oldu bu, bi huşu doluyor İstanbul'a böyle vakit ayırıp seyretikçe insan içi yahu.. İnsana huzur veriyor, neşe veriyor, inanç veriyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Gezginlerden tekini yakaladım (gibime geliyor).. (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() Yine Beyazıt Meydanı İstanbul üniversitesi ![]() Galata Köprüsü üzeri, meşhur balıkçılar ![]() Gemiden bir istanbul görüntüsü ![]() Yuşa tepesinden bir görüntü ![]() İstanbula gidip de tramvayı görüntülememek olmazdı ![]() ![]() İkametimizin balkonundan Sultanahmet ![]() Kız Kulesi ![]() Gemiden İstanbul... ![]() Yine Gemiden İstanbul ![]() Eminönünde Balık Satış Reyonu ![]() ![]() Yine Balık Satış Reyonundan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ve Mısır Çarşısı:
![]() ![]() ![]() **** ![]() İstanbul Beyazıt Meydanı İstanbul Üniversitesi ![]() Topkapı Sarayı ![]() Gülhane Parkından.... ![]() Yine Gülhane Parkından. ![]() Gülhane parkı ![]() Gülhane parkı ![]() Gülhane parkı ![]() Eminönü Yeni Caminin orada güvercinler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gerçekten iyi gezmişsiniz, İstanbul olurda güzel olmaz mı... Güzelliği fotoğraflarada tesir etmiş.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 19 yıldır İstanbuldayım ben bile bu kadar gezmedim
![]() ![]() Cidden her karesi bir başka güzel.. Bu güzellikleri bizimle de paylaştığınız için ayrıyetten teşekkürler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Efendim müthiş kareler yakalamışsınız tebrikler ayrıca paylaştığınız içinde teşekkürler.
![]() Yanlız kaç gün burda kaldınız da bu kadar yeri gezme şansınız oldu merak etmedi değilim.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|