Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig

Stil
Seçenekler

Alt 12-25-2008, 23:06   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart El Saka'dan şok eden açıklamalar !!! ....

"Samet Aybaba, namaz kılmak için arkadaşlarımı topladığımda kızardı, 'Selamün Aleyküm' deyince kızdı ve 'Merhaba' dememi söyledi"

"Samet Aybaba, namaz kılmak için arkadaşlarımı topladığımda kızardı, 'Selamün Aleyküm' deyince kızdı ve 'Merhaba' dememi söyledi"

Gençlerbirliği'nin Mısırlı savunma oyuncusu Abdelzaher El Saka, teknik direktör Samet Aybaba hakkında ağır suçlamalarda bulundu.
Samet Aybaba'nın Sivasspor maçından sonra yaptığı ve ırkçılıkla suçlandığı 'Beni bir Arap'a tercih ettiniz' cümlesinin yankıları sürüyor. Konuda adı geçen El Saka, Mısır basınına şok açıklamalarda bulundu. Sivasspor maçının ardından ülkesi Mısır'a giden El Saka, www.filgoal.com adlı internet sitesine gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.
Sözü geçen sitede, Samet Aybaba'nın olay yaratan açıklaması ve sonrasında yaşanan olaylar anlatılırken, El Saka'nın özel açıklamalarına da yer verildi. 33 yaşındaki oyuncu, Samet Aybaba'nın göreve geldiği günden itibaren kendisine olumsuz bir takım takındığı ifade ederek, "Takımın başına geldiğinden beri Aybaba'nın ırkçı bir adam olduğunu, özellikle Araplara ve Müslümanlara karşı olduğunu görebiliyordum" diye konuştu. Benim takım kaptanı olarak kalmamı bile istemedi. Yönetimin baskılarından sonra teslim oldu" ifadelerini kullandı.

Samet Aybaba'nın kendisine karşı defalarca ırkçı davranışlarda bulunduğunu iddia eden El Saka, "Aybaba namaz için takım arkadaşlarımı
topladığımda daima bana kızardı. Klubün namaz yeri değil antreman yapma yeri olduğunu söylerdi. Bir keresinde İslamın selamı olan 'selamün aleyküm' diyerek oyuncuları selamladığımda, bana kızdı ve bunun yerine 'merhaba' dememi istedi" şeklinde konuştu. El Saka yaptığı açıklamada, bu davranışlar karşısında ilk başta ulusal çapta bir soruna yol açmamak için sessiz kaldığını, şimdi ise durumun tahammül edilemez bir hale geldiğini kaydetti.

tumspor

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-04-2009, 17:55   #2
Kullanıcı Adı
suayip_caliskan
el-saka gençlerbirliğinden eskişehire kiralandı samet her yerde sorunlu bir kişi zaten gençlerbirliğ taraftaları sameti istifaya çağırmış ırkçı samete çıkmış adı.
suayip_caliskan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)