![]() |
#1 |
![]() arkdaşlarım şu denifeneri olayının tam gerçeği nedir.deniz baykal ağızından hiç atmıyor.sanki milyar dolarlar dönmüş gibi konuşuyor.bana lütfen güzel fikirlerinizi söyleyiniz.iyi günler.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() almanya da yardım toplamak gayesiyle kurulan kurulusun kolayca tanınması ve güven problemi olmaması için kullandığı deniz feneri adı ve sonuna iliştirdiği e.v.
türkiyedekiyle ilgisi yok lakin; medya olayları yansıtırken türkiye deniz feneri nin amblemini acıklamalarını kullandı maksat karalamak. ben kimse yok mu deniz feneri cansuyu vb. kurulusların samimiyetine inanıyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Deniz Feneri hiç bir şey değildir. Yalnızca Refah-Yol hükümetini nasıl 'Trilyon Davası' ile bulandırıp kapanmasına ve liderinin yargılanmasına neden oldularsa burada da aynı yöntemi uyguluyorlar.
Adını da Deniz Feneri koydular işte.. Başka hiç bir şeyi yok... Baksanıza o kadar 'dosya' dediler 'nerede' dediler 'Türkiye'ye ne zaman gelecek' dediler 'geldiğinde bu işin Türkiye ayağı ortaya çıkacak' dediler, dediler, dediler... Hani?.. Ne oldu?.. Neden dosya Türkiye'ye gelince sus pus oldular?.. Neden takipçisi olmuyorlar davanın, neden bıraktılar?.. -- Bakın bakalım, dosya ülkemize geldiğinde KARTELin sesi soluğu nasıl kesildi.. Belgelemiştim bayağı önce, bakın derim: ** Kartelde Deniz Feneri körlüğü! ** |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kardeş, denize düşen nasıl yılana sarılırsa, ERGENEKON DEŞİFRE EDİLMEYE BAŞLANINCA DİKKATLERİ ONDAN KAÇIRMAK İÇİN DENİZ FENERİNE SARILDILAR !!! Çünkü bu CHP'liler malum medyanın en birinci vazifesi STATÜKOYU MİLLETTEN KORUMUMAKTIR ! Ergenekon derin devletin yani bu gizli iktidarın operasyonel gücüydü...Tam bir ihanet çetesidir.
AK PARTİYE AÇILAN KAPATMA DAVASI ARTAN TERÖR OLAYLARI MAHALLE BASKISI ERMENİLERDEN ÖZÜR DİLEME VS VE DENİZ FENERİ DİKKATLERİ ERGENEKONDAN KAÇIRMAK İÇİN ÇIKARTILDI !!! Şu küpürü iyi okuyunuz !!! ![]() Konu hipermuhafazakar tarafından (03-18-2009 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ee, Almanya'dayken Türkçe miydi ki de öyle saldırıyorlardı da şimdi sustular?.. Aylarca süreceğini kim söyledi, Tercüman 1 ay diyordu (o ASIL takipçilerin sustuğu gün): ![]() Enn fazla 3 ay sürerdi. Bu da öyle 'aylarca' diye büyütülecek zaman değil emi?? ![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (03-18-2009 Saat 06:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() koskoca Almanya işi gücü yok Türkiyedeki yolsuzluğun peşine düşücek maksat kafa bulanıklıgı yaparak Türkiyeyi karıştırmak yoksa almanyanın Türkiye vatandaşları için bu kadar çaba harcamaz art niyet var işin içinde....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() arkadaşlar böyle şeylere inanmayın amaçları ülkeyi karıştırmak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ergenekonu gizlemek için yapılan ve aşırı abartılan bir konu bazı kişiler hata yapmış olabilir ama onlarda cezalandırılır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ergenekon destekçilerinin karşı dava olarak gördükleri, bizim ise suçluları varsa yargılansın dediğimiz dava...
Biz hem Ergenekon, hem de Deniz Feneri davasına aynı mesafedeyiz. İki davayı da Hukuk'un çözmesi gerektiğine inanıyoruz. Spkeülasyonlara kesinlikle karşıyız. Ama birileri sapla samanı karıştırmaya, Ergenekon'u bulandırmak için Deniz Feneri'ni ortaya attıkça bizler Deniz Feneri'ni savunuyormuş gibi gözükeceğiz. Faruk Arslan arkadaşımız, dosya Türkiye'ye getirildiğinde kartel gazetelerinin verdiği tepkiyi ortaya koymuş;; Buyrun.. Konu ultrAstribun tarafından (04-19-2009 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|